Милорад Додик обећао побједу у Бијељини?!

Предсједник СНСД Милорад Додик вечерас је у Бијељини присуствовао конвенцији Градског одбора СНСД-а на којем су представљени кандидати из ове изборне јединице за локалне изборе.

Република Српска 10.08.2016 | 22:56
Милорад Додик обећао побједу у Бијељини?!
Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је да кандидати СНСД-а у Бијељини намјеравају да побиједе на предстојећим локалним изборима, те да ће ова организација учинити све да добије највећу подршку грађана.

“Наш договор унутар партије је да побједимо. СНСД у Бијељини има дугу традицију и СНСД има образ с којим може да изађе у овај град. Са нивоа републичке власти смо значајно помогли, обезбиједили многе инвестиције и побољшали живот грађана. Учинићемо све да наши кандидати добију највећу подршку. Мислим да је вријеме да људи у овом граду схвате да се Бијељина мора политички интегрисати на прави начин са Републиком Српском јер је то њена развојна шанса”, рекао је предсједник СНСД-а и први човјек Српске Милорад Додик.

Додик је подсјетио да је СНСД и раније учинио много да Бијељину не обиђу значајни републички фондови за инвестиције.



Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Недељко Ћорић напоменуо је да Бијељина има подршку иституција Републике Српске, прије свега, предсједника Републике Српске.

Кандидадат за градоначелника Бијељина испред коалиције "Бијељина побјеђује", чији је члан и СНСД др Златко Максимовић, каже да је сигуран у побједу јер су сви окупљени око једног циља - да Бијељини буде боље.



“Када смо сви окупљени око једног великог циља – да Бијељини буде боље, онда сам сигуран да ћемо и успјети. Бијељина мора сарађивати и бити партнер са властима на нивоу Републике Српске као и са другим градовима. Сигуран сам да бољи дани за Бијељину долазе, бољи дани за обичног човјека, за шта ћу се и лично заузети”, рекао је кандидат за градоначелника Бијељине др Златко Максимовић.

На конвенцији је представљена изборна платформа, која је, како је истакнуто, водиља за Градски одбор СНСД.



Претходно се са најужим бијељинским руководством СНСД-а, те кандидатом коалиције "Бијељина побјеђује" за градоначелника Бијељине др Златком Максимовићем, Додик састао у једној од градских кафана.

(БН телевизија)
(Фото: БН телевизија)