Milorad Dodik obećao pobjedu u Bijeljini?!

Predsjednik SNSD Milorad Dodik večeras je u Bijeljini prisustvovao konvenciji Gradskog odbora SNSD-a na kojem su predstavljeni kandidati iz ove izborne jedinice za lokalne izbore.

Republika Srpska 10.08.2016 | 22:56
Milorad Dodik obećao pobjedu u Bijeljini?!
Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik izjavio je da kandidati SNSD-a u Bijeljini namjeravaju da pobijede na predstojećim lokalnim izborima, te da će ova organizacija učiniti sve da dobije najveću podršku građana.

“Naš dogovor unutar partije je da pobjedimo. SNSD u Bijeljini ima dugu tradiciju i SNSD ima obraz s kojim može da izađe u ovaj grad. Sa nivoa republičke vlasti smo značajno pomogli, obezbijedili mnoge investicije i poboljšali život građana. Učinićemo sve da naši kandidati dobiju najveću podršku. Mislim da je vrijeme da ljudi u ovom gradu shvate da se Bijeljina mora politički integrisati na pravi način sa Republikom Srpskom jer je to njena razvojna šansa”, rekao je predsjednik SNSD-a i prvi čovjek Srpske Milorad Dodik.

Dodik je podsjetio da je SNSD i ranije učinio mnogo da Bijeljinu ne obiđu značajni republički fondovi za investicije.



Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić napomenuo je da Bijeljina ima podršku istitucija Republike Srpske, prije svega, predsjednika Republike Srpske.

Kandidadat za gradonačelnika Bijeljina ispred koalicije "Bijeljina pobjeđuje", čiji je član i SNSD dr Zlatko Maksimović, kaže da je siguran u pobjedu jer su svi okupljeni oko jednog cilja - da Bijeljini bude bolje.



“Kada smo svi okupljeni oko jednog velikog cilja – da Bijeljini bude bolje, onda sam siguran da ćemo i uspjeti. Bijeljina mora sarađivati i biti partner sa vlastima na nivou Republike Srpske kao i sa drugim gradovima. Siguran sam da bolji dani za Bijeljinu dolaze, bolji dani za običnog čovjeka, za šta ću se i lično zauzeti”, rekao je kandidat za gradonačelnika Bijeljine dr Zlatko Maksimović.

Na konvenciji je predstavljena izborna platforma, koja je, kako je istaknuto, vodilja za Gradski odbor SNSD.



Prethodno se sa najužim bijeljinskim rukovodstvom SNSD-a, te kandidatom koalicije "Bijeljina pobjeđuje" za gradonačelnika Bijeljine dr Zlatkom Maksimovićem, Dodik sastao u jednoj od gradskih kafana.

(BN televizija)
(Foto: BN televizija)