Опростила се: Сека се повлачи са сцене

Фолк звезда Сека Алексић повлачи се из јавности!

Србија 10.08.2016 | 17:45
Опростила се: Сека се повлачи са сцене
Након последњег наступа у Будви, певачица је написала подужи статус на Фејсбуку.

"Мој одмор за два дана почиње... Желим да се захвалим својој публици која увек верно стоји испред мене и шаље ми толику љубав! Неописив је осећај видети вас у толиком броју, са очима пуним љубави и поштовања према мени и ономе што радим свих ових година" наводи Сека и додаје:

"Захваљујем се свом бенду који је, мало је рећи најбољи, можда за некога није најбољи, али оно што они раде и како се односе према послу мене чини много срећном"!

"Не морају бити најбољи музичари, мени је много важније да су најбољи људи. Зато трајемо пуних осам година. Хвала вам момци! Велику захвалност дугујем свим клубовима у којима смо веселили људе широм ЕX YУ. Захваљујем се свим медијима који су објективно вршили свој посао и преносили вести које се тичу мене и мог живота", написала је ова пјевачица.

"Искрено се надам да ме на овој паузи нећете заборавити. Свим, свим сарадницима (да не набрајам јер би списак био много већи од овог комплетног текста) бескрајно хвала на свему! Спремна сам за дивну паузу, никада дужу у мојој каријери, али ону најлепшу", пише у Секиној објави на Фејсу.

"После толико година прижељкивања (не борбе као сто то неки кажу) Бог је послао у право време најлепши животни дар мом Вељку и мени. Не брините, у паузи ћу снимати нове песме када ми време дозволи и средином идуће године, моја екипа сарадника и ја ћемо вас обрадовати нових хитовима. Све вас волим и љубим, бескрајно! П.С. На друштвеним мрежама ћу нормално "висити", написала је Алексићева.




(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Алан Форд

10.08.2016 17:43

Баш га с*ре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО В .

10.08.2016 17:44

Ајд побогу,једино ти радјас на планети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

10.08.2016 18:09

Повраћа ми се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

10.08.2016 18:56

Вјероватно планира да се опет врати у кафану код Миладина Љубиног у Пилицу.Ту је и почела да пјева. Ако се то може назвати пјевањем.

ОДГОВОРИТЕ