Oprostila se: Seka se povlači sa scene

Folk zvezda Seka Aleksić povlači se iz javnosti!

Srbija 10.08.2016 | 17:45
Oprostila se: Seka se povlači sa scene
Nakon poslednjeg nastupa u Budvi, pevačica je napisala poduži status na Fejsbuku.

"Moj odmor za dva dana počinje... Želim da se zahvalim svojoj publici koja uvek verno stoji ispred mene i šalje mi toliku ljubav! Neopisiv je osećaj videti vas u tolikom broju, sa očima punim ljubavi i poštovanja prema meni i onome što radim svih ovih godina" navodi Seka i dodaje:

"Zahvaljujem se svom bendu koji je, malo je reći najbolji, možda za nekoga nije najbolji, ali ono što oni rade i kako se odnose prema poslu mene čini mnogo srećnom"!

"Ne moraju biti najbolji muzičari, meni je mnogo važnije da su najbolji ljudi. Zato trajemo punih osam godina. Hvala vam momci! Veliku zahvalnost dugujem svim klubovima u kojima smo veselili ljude širom EX YU. Zahvaljujem se svim medijima koji su objektivno vršili svoj posao i prenosili vesti koje se tiču mene i mog života", napisala je ova pjevačica.

"Iskreno se nadam da me na ovoj pauzi nećete zaboraviti. Svim, svim saradnicima (da ne nabrajam jer bi spisak bio mnogo veći od ovog kompletnog teksta) beskrajno hvala na svemu! Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najlepšu", piše u Sekinoj objavi na Fejsu.

"Posle toliko godina priželjkivanja (ne borbe kao sto to neki kažu) Bog je poslao u pravo vreme najlepši životni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi ću snimati nove pesme kada mi vreme dozvoli i sredinom iduće godine, moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novih hitovima. Sve vas volim i ljubim, beskrajno! P.S. Na društvenim mrežama ću normalno "visiti", napisala je Aleksićeva.
(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Alan Ford

10.08.2016 19:43

Baš ga s*re.

ODGOVORITE
Name

ACO V .

10.08.2016 19:44

Ajd pobogu,jedino ti radjas na planeti.

ODGOVORITE
Name

Zool

10.08.2016 20:09

Povraća mi se.

ODGOVORITE
Name

Semberac

10.08.2016 20:56

Vjerovatno planira da se opet vrati u kafanu kod Miladina Ljubinog u Pilicu.Tu je i počela da pjeva. Ako se to može nazvati pjevanjem.

ODGOVORITE