Запосленост пада, задужења расту!

Радници остају без посла, а Српска све задуженија.

Република Српска 10.08.2016 | 23:00
Запосленост пада,  задужења расту!
Готово 10. 000 радника остало без посла у Српској само у првој половни године. Српска из године у годину све задуженија. Има ли краја? Болест квргаве коже говеда пријети сточарима у пограничним подручјима. Сахрањен Жељко Копања.

Вијести дана у "Дневнику 2" БН телевизије:

(БН телевизија)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Семберија

10.08.2016 18:44

У Семберији је остало доста људи без посла, можда највише из компанија које су припадале Бати Бобару. Данас је предсједник, благо преплануо, и насмијан сједио у објекту који некад припадао "његовом" Бати. У опроштајном говору на сахрани се предсједник свашта наобећава а данас у Бјељини и неспомену свог Бату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Квргава кожа

10.08.2016 22:39

Колоније је лако препознати .Једина држава која је почела вакцинацију против болести квргаве коже је Србија,а личи и да ће БиХ.У Србији за двије године није оболило ни 20 крава,док код нас ево су у ишчекивању да докажу обољење код једне читаве краве па крену у акцију.Ето као комарци нам лете и стотине километара па је опасно!Због чега вакцинација није подесна па је нико не ради осим колонија?Као прво вакцина је несигурна и од ње ће оболити више грла него од узрочника путем комараца,а као друго након вакцинације најмање три године нема извоза.Болест се сузбија убијањем обољелих,дезинфекцијом и чишћењем објеката и околине и запрашивањем комараца као главном мјером.Зашто ови наши /Шаровић,Мирјанић,Љиљана Голић/трче да крену у вакцинацију? Или су узели паре или морају слушати бјелосвјетске шефове јер у супротном могла би их стрефити срчка?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Долина

11.08.2016 12:36

10 000 отпустених у пола године. Одлицна вијест. Пресретан сам,..идемо даље

ОДГОВОРИТЕ