Zaposlenost pada, zaduženja rastu!

Radnici ostaju bez posla, a Srpska sve zaduženija.

Republika Srpska 10.08.2016 | 23:00
Zaposlenost pada,  zaduženja rastu!
Gotovo 10. 000 radnika ostalo bez posla u Srpskoj samo u prvoj polovni godine. Srpska iz godine u godinu sve zaduženija. Ima li kraja? Bolest kvrgave kože goveda prijeti stočarima u pograničnim područjima. Sahranjen Željko Kopanja.

Vijesti dana u "Dnevniku 2" BN televizije:

(BN televizija)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Semberija

10.08.2016 18:44

U Semberiji je ostalo dosta ljudi bez posla, možda najviše iz kompanija koje su pripadale Bati Bobaru. Danas je predsjednik, blago preplanuo, i nasmijan sjedio u objektu koji nekad pripadao "njegovom" Bati. U oproštajnom govoru na sahrani se predsjednik svašta naobećava a danas u Bjeljini i nespomenu svog Batu.

ODGOVORITE
Name

Kvrgava koža

10.08.2016 22:39

Kolonije je lako prepoznati .Jedina država koja je počela vakcinaciju protiv bolesti kvrgave kože je Srbija,a liči i da će BiH.U Srbiji za dvije godine nije obolilo ni 20 krava,dok kod nas evo su u iščekivanju da dokažu oboljenje kod jedne čitave krave pa krenu u akciju.Eto kao komarci nam lete i stotine kilometara pa je opasno!Zbog čega vakcinacija nije podesna pa je niko ne radi osim kolonija?Kao prvo vakcina je nesigurna i od nje će oboliti više grla nego od uzročnika putem komaraca,a kao drugo nakon vakcinacije najmanje tri godine nema izvoza.Bolest se suzbija ubijanjem oboljelih,dezinfekcijom i čišćenjem objekata i okoline i zaprašivanjem komaraca kao glavnom mjerom.Zašto ovi naši /Šarović,Mirjanić,Ljiljana Golić/trče da krenu u vakcinaciju? Ili su uzeli pare ili moraju slušati bjelosvjetske šefove jer u suprotnom mogla bi ih strefiti srčka?

ODGOVORITE
Name

Dolina

11.08.2016 12:36

10 000 otpustenih u pola godine. Odlicna vijest. Presretan sam,..idemo dalje

ODGOVORITE