Лудница у Лестеру: Ранијери остаје до 2020., плата 3.500.000 евра!

"Ово место има посебну енергију. Веома сам срећан и поносан што ћу и у будућности бити део Лестера“, поручио је Италијан после потписивања новог уговора.

Фудбал 12.08.2016 | 21:00
Лудница у Лестеру: Ранијери остаје до 2020., плата 3.500.000 евра!
Творац шампионског мозаика Лестер Ситија Клаудио Ранијери обрадовао је све навијаче Лисица пошто је у среду ујутру потписао нови уговор са тим клубом и остаће на Кинг Пауер стадиону до јуна 2020. године.

Према информацијама до којих је дошла телевизија Скај, Ранијери је са новим уговором добио и дупло већу плату. Она ће сада на годишњем нивоу износити 3.500.000 евра.

“Од првог тренутка када сам са челницима Лестера разговарао о визији развоја клуба знао сам да будем део целе приче и то на дуже време. Ово место има посебну енергију. Веома сам срећан и поносан што ћу и у будућности бити део Лестера“, поручио је Ранијери за клупски сајт.

Тренер који је Лестеру донео историјску, прву шампионску титулу у клупској историји, сматра да и у новој сезони Лисице могу да буду успешне.

“Прошле сезоне, тимски дух и напоран рад помогли су нам да направимо нешто чаробно. Ако наставимо тако, задржимо страст и борбеност, сигуран сам да и у будућности можемо да будемо успешни“.

Лестер ће у септембру дебитовати у Лиги шампиона, а Ранијери је управо са Лисицама освојио прву шампионску титулу у тренерској каријери.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар