Радник: Потребна нам је подршка са трибина

ФК Радник Бијељина није забиљежио старт какав се очекивао у новој сезони БХТ Премијер лиге. Предсједник Крстајић и Управни одбор су пружили максималну подршку играчком кадру и стручном штабу, а бодом освојеним у Крупи на Врбасу повраћена је и добра атмосфера у клубу.

Фудбал 10.08.2016 | 10:09
Радник: Потребна нам је подршка са трибина
Са овом констатацијом се слаже и Дино Бешировић.

- Тачно је да смо лоше почели првенство, али квалитет овог састава није упитан. На лошији старт је највише утицала наша неуиграност, али из дана у дан напредујемо на тренинзима, упознајемо се на терену и не сумњам да ће наше партије бити све боље. Напредак у игри је био уочљив и у претходном колу, када смо заслужено дошли до бода против Крупа. За утакмицу против ФК Младост Добој - Какањ смо спремни и ја бих овом приликом позвао навијаче да дођу у што већем броју, јер нам је њихова подршка потребна. Ми ћемо се одужити добром игром, борбеношћу и побједом, надам се.




Исти позив Бијељинцима упућује и Жељко Крсмановић, који ће данас навјероватније добити прилику у првих једанаест због одсуства Зељковића.

- Пуно би нам значило да трибине Градског стадиона данас буду попуњеније него иначе. Нама на терену подршка навијача много значи, а очекујемо да ћемо уз помоћ навијача данас доћи до првих бодова на домаћем терену. Тренутно се налазимо у малој резултатској кризи, а екипа Младости је добро отворила сезону, налазе се на петом мјесту, тако да смо свјесни да нас очекује тешка утакмица. Добар резултат у овој утакмици нам је јако битан, јер у следећа два кола гостујемо Металегеу и Витезу.



Утакмица на Градском стадиону почиње у 17:30, а цијена улазнице је 5 КМ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Таксират

10.08.2016 08:45

Не зелеци умањивати изузетан успјех клуба ове године, сто се тице навијаца и то правих, зелим указати на сљедеце. У данасње вријеме то није бас изводљиво јер људи нису толико мотивисани због све отезанијих услова зивљења. Иако су цијене улазница такореци минималне, постоји потреба за нузнијим издацима. Ако се вратимо у историју клуба када је стандард био на висе него задовољавајуцем нивоу као и остали услови цовјека као друственог бица, онда је било сасвим друго стање. Када је Радник разигравао са Вуковаром за другу лигу Запад тада је цијела царсија и околина а не само навијаци зивјела за Радника. О цијенама улазница није било ни говора. Тадасњи успјех је био толики, као да се усло не у другу, него у прву лигу. Наравно да је велику улогу при томе имала и цињеница да су играци били вецином домаци, израсли из свог друства из сколе или на корзу, улице, кварта а не класицни професионалци, Они ријетки (Камбан, Ерски…) који су били досли ‘са стране’, временом су се тако били узивјели у цјелину тако да се то није ни осјетило. Е лијепи нас зивоте и изгубљена дусо насег питомог града. Срецом захваљујуци посљедње наведеном, на насем подруцју како посљедњи, тако додусе и ратни вихор другог свјетског рата, није био толико, условно рецено, поразавајуци као другдје.

ОДГОВОРИТЕ