Radnik: Potrebna nam je podrška sa tribina

FK Radnik Bijeljina nije zabilježio start kakav se očekivao u novoj sezoni BHT Premijer lige. Predsjednik Krstajić i Upravni odbor su pružili maksimalnu podršku igračkom kadru i stručnom štabu, a bodom osvojenim u Krupi na Vrbasu povraćena je i dobra atmosfera u klubu.

Fudbal 10.08.2016 | 10:09
Radnik: Potrebna nam je podrška sa tribina
Sa ovom konstatacijom se slaže i Dino Beširović.

- Tačno je da smo loše počeli prvenstvo, ali kvalitet ovog sastava nije upitan. Na lošiji start je najviše uticala naša neuigranost, ali iz dana u dan napredujemo na treninzima, upoznajemo se na terenu i ne sumnjam da će naše partije biti sve bolje. Napredak u igri je bio uočljiv i u prethodnom kolu, kada smo zasluženo došli do boda protiv Krupa. Za utakmicu protiv FK Mladost Doboj - Kakanj smo spremni i ja bih ovom prilikom pozvao navijače da dođu u što većem broju, jer nam je njihova podrška potrebna. Mi ćemo se odužiti dobrom igrom, borbenošću i pobjedom, nadam se.




Isti poziv Bijeljincima upućuje i Željko Krsmanović, koji će danas navjerovatnije dobiti priliku u prvih jedanaest zbog odsustva Zeljkovića.

- Puno bi nam značilo da tribine Gradskog stadiona danas budu popunjenije nego inače. Nama na terenu podrška navijača mnogo znači, a očekujemo da ćemo uz pomoć navijača danas doći do prvih bodova na domaćem terenu. Trenutno se nalazimo u maloj rezultatskoj krizi, a ekipa Mladosti je dobro otvorila sezonu, nalaze se na petom mjestu, tako da smo svjesni da nas očekuje teška utakmica. Dobar rezultat u ovoj utakmici nam je jako bitan, jer u sledeća dva kola gostujemo Metalegeu i Vitezu.



Utakmica na Gradskom stadionu počinje u 17:30, a cijena ulaznice je 5 KM.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Taksirat

10.08.2016 08:45

Ne zeleci umanjivati izuzetan uspjeh kluba ove godine, sto se tice navijaca i to pravih, zelim ukazati na sljedece. U danasnje vrijeme to nije bas izvodljivo jer ljudi nisu toliko motivisani zbog sve otezanijih uslova zivljenja. Iako su cijene ulaznica takoreci minimalne, postoji potreba za nuznijim izdacima. Ako se vratimo u istoriju kluba kada je standard bio na vise nego zadovoljavajucem nivou kao i ostali uslovi covjeka kao drustvenog bica, onda je bilo sasvim drugo stanje. Kada je Radnik razigravao sa Vukovarom za drugu ligu Zapad tada je cijela carsija i okolina a ne samo navijaci zivjela za Radnika. O cijenama ulaznica nije bilo ni govora. Tadasnji uspjeh je bio toliki, kao da se uslo ne u drugu, nego u prvu ligu. Naravno da je veliku ulogu pri tome imala i cinjenica da su igraci bili vecinom domaci, izrasli iz svog drustva iz skole ili na korzu, ulice, kvarta a ne klasicni profesionalci, Oni rijetki (Kamban, Erski…) koji su bili dosli ‘sa strane’, vremenom su se tako bili uzivjeli u cjelinu tako da se to nije ni osjetilo. E lijepi nas zivote i izgubljena duso naseg pitomog grada. Srecom zahvaljujuci posljednje navedenom, na nasem podrucju kako posljednji, tako doduse i ratni vihor drugog svjetskog rata, nije bio toliko, uslovno receno, porazavajuci kao drugdje.

ODGOVORITE