Зашто парови каче овакве слике на мрежу

Да ли и ви у пријатељима имате неки пар који нон-стоп поставља слике у заносу нежности и изјаве љубави? Ево због чега је тако.

Свијет 10.08.2016 | 08:45
Зашто парови каче овакве слике на мрежу
Заљубљени парови често промене понашање, па инсистирају да на сваком кораку покажу колико им је стало и колико између њих има страсти.

Ако и ви на Неwс Фееду свог Фацебоок профила имате парове који сваког дана постављају фотке на којима се љубе, језици палацају, не зна се која је чија рука, у потпису милион емотикона срцуленаца и пољупчића...

Психолози наводе да постоје људи којима јавно исказивање емоција на даљину, као што је случај са друштвеним мрежама, пружа скоро терапеутски осећај олакшања.

"Њујорк магазин" преноси да је на делу РСЦЕ (Релатионсхип-цонтингент селф естеем), односно самопоуздање везано за емотивну везу. Оно је у директној вези са "обичним" самопоуздањем, и особе код којих је ниско ће имати потребу да на даљину исказују емоције или се хвале детаљима из везе.

У преводу, људи који претерују са сликама парова и изјавама љубави на Фацебооку на тај начин себи олакшавају, пошто им заправо није лако да исказују емоције уживо. Постављањем превише "романтичних" слика отклањају одређени вид друштвене несигурности код самих себе.

Тако да, немојте бити превише оштри према њима. Ако вам сметају, увек постоји опција "Хиде".

Извор: Мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

нормално

10.08.2016 09:16

Ненормално ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

следећа врућа

10.08.2016 15:50

Па зато што су мало поремећени. Нису пуно. онако, мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

11.08.2016 09:34

Увијек сам мрзила присутвовати и бити у друштву оваквих особа,које су имале потребу само да се ћапају у друштву а кад су сами ваде очи једно другом. Ваљда такве особе воле и да се сеxају пред публиком!? Сматрам непристојним љубити се пред публиком, моји пријатељи нису од мене никада доживјели овакву неприајтност, ето барем у нечему сам их поштедила :)

ОДГОВОРИТЕ