Беч: Српски манекен упуцан у свом стану

Српски манекен Раде Лазић упуцан је из пиштоља у свом стану у Бечу. Двојица провалника која су пуцала на њега отела су му 10.000 евра и побегла.

Свијет 10.08.2016 | 08:07
Беч: Српски манекен упуцан у свом стану
Лазић је у ноћи између суботе и недеље, по повратку из ноћног провода, у свом стану затекао двојицу разбојника. Док је једног покушавао да удари палицом, други је потегао пиштољ и упуцао га у ногу. Нападачи су након тога побегли, а повређени Раде је позвао пријатеља, који га је одвео у болницу.

"У недељу рано ујутру Раде ме је позвао и уплашено рекао да хитно дођем код њега јер је упуцан из пиштоља. Мислио сам да се шали, али ипак сам одмах кренуо у његов стан. Затекао сам га на поду у локви крви. Страшно сам се уплашио, али успео сам да га одвезем у болницу" каже Лазићев пријатељ.

Он истиче да је Радета метак окрзнуо и повредио му артерије, због чега је доста искрварио и и даље је у болници.

"Мотив напада је сигурно била пљачка, јер су нападачи однели 10.530 евра" истакао је пријатељ.

Манекен је потврдио ова сазнања.

"Што се саме пљачке тиче, не знам ко ми ју је сместио, и да ли је уопште намештена. Не размишљам о томе, фокусирам се на опоравак, то ми је сада на првом месту" нагласио је Раде.

Зграда у којој се догодила пуцњава обезбеђена је видео-надзором, па се полицајци надају да ће им ти снимци помоћи у истрази.

Извор: Информер/Ало

Коментари / 0

Оставите коментар