Beč: Srpski maneken upucan u svom stanu

Srpski maneken Rade Lazić upucan je iz pištolja u svom stanu u Beču. Dvojica provalnika koja su pucala na njega otela su mu 10.000 evra i pobegla.

Svijet 10.08.2016 | 08:07
Beč: Srpski maneken upucan u svom stanu
Lazić je u noći između subote i nedelje, po povratku iz noćnog provoda, u svom stanu zatekao dvojicu razbojnika. Dok je jednog pokušavao da udari palicom, drugi je potegao pištolj i upucao ga u nogu. Napadači su nakon toga pobegli, a povređeni Rade je pozvao prijatelja, koji ga je odveo u bolnicu.

"U nedelju rano ujutru Rade me je pozvao i uplašeno rekao da hitno dođem kod njega jer je upucan iz pištolja. Mislio sam da se šali, ali ipak sam odmah krenuo u njegov stan. Zatekao sam ga na podu u lokvi krvi. Strašno sam se uplašio, ali uspeo sam da ga odvezem u bolnicu" kaže Lazićev prijatelj.

On ističe da je Radeta metak okrznuo i povredio mu arterije, zbog čega je dosta iskrvario i i dalje je u bolnici.

"Motiv napada je sigurno bila pljačka, jer su napadači odneli 10.530 evra" istakao je prijatelj.

Maneken je potvrdio ova saznanja.

"Što se same pljačke tiče, ne znam ko mi ju je smestio, i da li je uopšte nameštena. Ne razmišljam o tome, fokusiram se na oporavak, to mi je sada na prvom mestu" naglasio je Rade.

Zgrada u kojoj se dogodila pucnjava obezbeđena je video-nadzorom, pa se policajci nadaju da će im ti snimci pomoći u istrazi.

Izvor: Informer/Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar