Луковић послије потписа за Партизан: Ко хоће, нађе начин - ко неће, нађе изговор!

Ново лице у Хумској, Урош Луковић две године Партизанов!

Кошарка 12.08.2016 | 15:15
Луковић послије потписа за Партизан: Ко хоће, нађе начин - ко неће, нађе изговор!
Неизвесна ситуација када је у питању учешће у Европи, више него извесна када је ростер за сезону 2015/16 у питању. Ново лице у Партизану је Урош Луковић, играч на позицији „пет“, који стиже из скопског МЗТ-а.

Луковић је каријеру почео у ФМП-у, а осим кратке авантуре у Естонији углавном је бранио боје македонских клубова (Куманово, Кожув).

"Осећај је невероватан. Указана ми је велика част и надам се да ћу оправдати очекивања људи из клуба. Сан сваког детета је да заигра пред навијачима клуба за који навија... Мени се тај сан остварио и верујем да ћу „гробарима“ показати колико заиста вредим", рекао јеЛуковић за МОЗЗАРТ Спорт .

Навијачи су гладни трофеја и нема сумње да би реприза претходне године изазвала велико разочарење у црно-белој фамилији.

"Знате како, ко хоће нађе начин, ко неће нађе изговор. Није то случајно измишљено".

Луковић, који је управо потписао двогодишњи уговор, долази из спортске породице која, према његовим речима, комплетно навија за Партизан. Брат Марко тренутно је члан Крке, док је сестра Бранка прошлу сезону окончала у шпанској Мурсији, а од 2013. до 2015. године била члан црно-белих. Отац Љубисав такође је радио у Партизану (као помоћни тренер) и био је освајач Купа СФРЈ 1987. са ИМТ-ом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар