Luković poslije potpisa za Partizan: Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe izgovor!

Novo lice u Humskoj, Uroš Luković dve godine Partizanov!

Košarka 12.08.2016 | 15:15
Luković poslije potpisa za Partizan: Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe izgovor!
Neizvesna situacija kada je u pitanju učešće u Evropi, više nego izvesna kada je roster za sezonu 2015/16 u pitanju. Novo lice u Partizanu je Uroš Luković, igrač na poziciji „pet“, koji stiže iz skopskog MZT-a.

Luković je karijeru počeo u FMP-u, a osim kratke avanture u Estoniji uglavnom je branio boje makedonskih klubova (Kumanovo, Kožuv).

"Osećaj je neverovatan. Ukazana mi je velika čast i nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba. San svakog deteta je da zaigra pred navijačima kluba za koji navija... Meni se taj san ostvario i verujem da ću „grobarima“ pokazati koliko zaista vredim", rekao jeLuković za MOZZART Sport .

Navijači su gladni trofeja i nema sumnje da bi repriza prethodne godine izazvala veliko razočarenje u crno-beloj familiji.

"Znate kako, ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Nije to slučajno izmišljeno".

Luković, koji je upravo potpisao dvogodišnji ugovor, dolazi iz sportske porodice koja, prema njegovim rečima, kompletno navija za Partizan. Brat Marko trenutno je član Krke, dok je sestra Branka prošlu sezonu okončala u španskoj Mursiji, a od 2013. do 2015. godine bila član crno-belih. Otac Ljubisav takođe je radio u Partizanu (kao pomoćni trener) i bio je osvajač Kupa SFRJ 1987. sa IMT-om.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar