ОИ: Американка одбила да пружи руку секси Рускињи!

"Хладни рат" настављен у Рио де Жанеиру. Америчка пливачица говорила ружно и неспортски о ривалки из Русије због допинга.

Остали спортови 12.08.2016 | 13:45
ОИ: Американка одбила да пружи руку секси Рускињи!
"Мислила сам да је 'Хладни рат' (некадашњи сукоб Русије и САД из прошлог века) давно завршен, али... Зашто га опет покрећемо кроз спорт?", изјавила је руска пливачица Јулија Ефимова после финалне трке на 100 метара прсно у којој је освојила срербну медаљу.

Повод за овакву њену изјаву било је понашање олимпијске шампионке Лили Кинг која је одбила да јој пружи руку, јер...

"Диже прст у ваздух, као она је број 1, а допинговала се, била је ухваћена у томе... Немам стомак за то", изјавила је Американка.

Ефимова је на олимпијском борилишту била дочекана звиџуцима, а када је победила у полуфиналној трци, у својој групи, дигла је прст у ваздух.

Али, Американка јој је одговорила у финалу. Победа и... прст у ваздух!

Рускиња је била једна од спортиста која је била на листи оних којима следује суспензија због наводног системског допинга у Русији, али им је суд за спортску арбитражу у последњем тренутку дозволио учешће.

"Последњих неколико недеља биле су јако тежак период за мене. Не сећам се када сам последњи пут спавала дуже од четири сата. Искрено, не знам ни како сам успела да се пласирам у финале", рекла је Ефимова, четворострука светска шампионка.

Лили Кинг је потом покушала да одбрани свој став о нечеститању:

"Да сам на Јулијином месту, не бих волела да ми честита неко ко није лепо говорио о мени. Па, ако је желела да јој честитам, извињавам се. Одлично је пливала", рекла је Лили Кинг, којој су ово биле прве Олимпијске игре.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар