ОИ: Дивац и даље вјерује!

Иако је старт српских спортиста на Играма у Рију прилично депресиван, први човек ОКС и даље је оптимиста.

Остали спортови 09.08.2016 | 22:45
ОИ: Дивац и даље вјерује!
Дивац је оптимиста!

Председник Олимпијског комитета Србије Владе Дивац рекао је данас да, упркос томе што српски спортисти још није освојили ниједну медаљу на Играма у Рију, верује да ће ова Олимпијада, на крају, бити успешније него претходна у Лондону.

Србија је у Лондону освојила четири медаље - злато Милица Мандић, сребро Ивана Максимовић и бронзе Андрија Златић и ватерполисти.

"Још нема медаља и то може да буде негативна ствар, али атмосфера је и даље одлична. Ово је дуго такмичење и као екипа морамо да останемо позитивни. Било је изненађујуцих резултата првих дана, али верујем да ће се у наредном периоду окренути у нашу корист", рекао је Дивац извештачу Спортске централе из Рија.

Дивац се захвалио свим спортистима који дају максимум за Србију, укључујући и Новака Ђоковића, који је у Рио дошао са великом жељом, али нажалост, добрим делом и због повреде, није испунио циљ.

"Спорт је суров, некад ти да све оно што желиш, а некад ти одузме", навео је председник ОКС и оценио да је за кошаркаше најважније да се прође у четвртфинале, а да је после све могуће.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар