OI: Divac i dalje vjeruje!

Iako je start srpskih sportista na Igrama u Riju prilično depresivan, prvi čovek OKS i dalje je optimista.

Ostali sportovi 09.08.2016 | 22:45
OI: Divac i dalje vjeruje!
Divac je optimista!

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac rekao je danas da, uprkos tome što srpski sportisti još nije osvojili nijednu medalju na Igrama u Riju, veruje da će ova Olimpijada, na kraju, biti uspešnije nego prethodna u Londonu.

Srbija je u Londonu osvojila četiri medalje - zlato Milica Mandić, srebro Ivana Maksimović i bronze Andrija Zlatić i vaterpolisti.

"Još nema medalja i to može da bude negativna stvar, ali atmosfera je i dalje odlična. Ovo je dugo takmičenje i kao ekipa moramo da ostanemo pozitivni. Bilo je iznenađujucih rezultata prvih dana, ali verujem da će se u narednom periodu okrenuti u našu korist", rekao je Divac izveštaču Sportske centrale iz Rija.

Divac se zahvalio svim sportistima koji daju maksimum za Srbiju, uključujući i Novaka Đokovića, koji je u Rio došao sa velikom željom, ali nažalost, dobrim delom i zbog povrede, nije ispunio cilj.

"Sport je surov, nekad ti da sve ono što želiš, a nekad ti oduzme", naveo je predsednik OKS i ocenio da je za košarkaše najvažnije da se prođe u četvrtfinale, a da je posle sve moguće.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar