Погба о Мурињу: Зашто да не?!

Нови везиста Манчестер Јунајтеда Пол Погба рекао је да верује да ће напредовати током сарадње са тренером Жозеом Мурињом.

Фудбал 16.08.2016 | 12:00
Погба о Мурињу: Зашто да не?!
Погба је постао најскупљи фудбалер света, пошто је за 105 милиона евра из Јувентуса прешао у Јунајтед. Он се тако вратио на Олд Трафорд где је провео три сезоне, пре него што је 2012. године отишао у Италију.

Француски репрезентативац рекао је да је о Мурињу разговарао са колегама из Реал Мадрида Алваром Моратом, са којим је прошле сезоне играо у Јувентусу, и Рафаелом Вараном, и додао да не сумња да ће му португалски менаџер помоћи да напредује.

"Разговарао сам са неколицином играча када је Мурињо био у Реалу. Мората и Рафаел Варан су ми рекли да је то прави тренер за мене, да ћу напредовати, пошто он тера играче да раде јаче. Ја то осећам, разговарао сам са њим у више наврата и осетио сам позитивну енергију. После тога сам помислио: 'Зашто да не?'. Сигуран сам да могу да напредујем и да ће ме Морињо учинити бољим играчем и бољом особом", рекао је Погба за клупску телевизију.

Погба је одиграо седам утакмица за први тим Јунајтеда и помогао је екипи до 18 година да освоји ФА куп 2011. године.

"Срећан сам, немам речи да опишем колико сам срећан. Вратио сам се и осећај је сјајан", рекао је Погба.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар