Pogba o Murinju: Zašto da ne?!

Novi vezista Mančester Junajteda Pol Pogba rekao je da veruje da će napredovati tokom saradnje sa trenerom Žozeom Murinjom.

Fudbal 16.08.2016 | 12:00
Pogba o Murinju: Zašto da ne?!
Pogba je postao najskuplji fudbaler sveta, pošto je za 105 miliona evra iz Juventusa prešao u Junajted. On se tako vratio na Old Traford gde je proveo tri sezone, pre nego što je 2012. godine otišao u Italiju.

Francuski reprezentativac rekao je da je o Murinju razgovarao sa kolegama iz Real Madrida Alvarom Moratom, sa kojim je prošle sezone igrao u Juventusu, i Rafaelom Varanom, i dodao da ne sumnja da će mu portugalski menadžer pomoći da napreduje.

"Razgovarao sam sa nekolicinom igrača kada je Murinjo bio u Realu. Morata i Rafael Varan su mi rekli da je to pravi trener za mene, da ću napredovati, pošto on tera igrače da rade jače. Ja to osećam, razgovarao sam sa njim u više navrata i osetio sam pozitivnu energiju. Posle toga sam pomislio: 'Zašto da ne?'. Siguran sam da mogu da napredujem i da će me Morinjo učiniti boljim igračem i boljom osobom", rekao je Pogba za klupsku televiziju.

Pogba je odigrao sedam utakmica za prvi tim Junajteda i pomogao je ekipi do 18 godina da osvoji FA kup 2011. godine.

"Srećan sam, nemam reči da opišem koliko sam srećan. Vratio sam se i osećaj je sjajan", rekao je Pogba.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar