ОИ - Савић: Размишљамо како да се дигнемо?!

Селектор репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да верује да ће његова екипа против Бразила пружити много бољу игру и успети да оствари победу.

Остали спортови 09.08.2016 | 21:15
ОИ - Савић: Размишљамо како да се дигнемо?!
"У две досадашње утакмице показали су велику жељу да добро одиграју, имају агресију, добијају енергију навијача. Уз то, са две победе су близу циља да удју у четири екипе у групи. Али ми размишљамо како да себе дигнемо. До сада смо само трећу и четврту четвртину играли како знамо. Сада ће бити другачије, игра се у вечерњим сатима и надам се да ће све деловати боље", рекао је Савић.

Србија посла две утакмице у Групи А на Олимпијским играма још увек не зна за победу, пошто је у првом одиграла нерешено 13:13 с Мађарском, а потом и 9:9 с Грчком.

"Наш улазак у утакмицу мора да буде бољи. Два пута смо до сада били у великом минусу и успевали смо да додјемо до бода. Много је изједначених екипа, погледајте резултате. То је оно што смо и говорили. Група служи само да се подигнемо за најважније мечеве, оне који крећу од четвртфинала", казао је Милан Алексић.

Бразил, који с клупе предводи четвороструки освајача олимпијског злата Ратко Рудић, је у досадашњем току Игара остварио две победе. У првом колу победили су Аустралију с 8:7, док су у другом са 16:8 били бољи од Јапана.

Утакмица трећег кола Групе А између Србије и Бразила играће се у ноћи између среде и четвртка од 00.30.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар