OI - Savić: Razmišljamo kako da se dignemo?!

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da veruje da će njegova ekipa protiv Brazila pružiti mnogo bolju igru i uspeti da ostvari pobedu.

Ostali sportovi 09.08.2016 | 21:15
OI - Savić: Razmišljamo kako da se dignemo?!
"U dve dosadašnje utakmice pokazali su veliku želju da dobro odigraju, imaju agresiju, dobijaju energiju navijača. Uz to, sa dve pobede su blizu cilja da udju u četiri ekipe u grupi. Ali mi razmišljamo kako da sebe dignemo. Do sada smo samo treću i četvrtu četvrtinu igrali kako znamo. Sada će biti drugačije, igra se u večernjim satima i nadam se da će sve delovati bolje", rekao je Savić.

Srbija posla dve utakmice u Grupi A na Olimpijskim igrama još uvek ne zna za pobedu, pošto je u prvom odigrala nerešeno 13:13 s Mađarskom, a potom i 9:9 s Grčkom.

"Naš ulazak u utakmicu mora da bude bolji. Dva puta smo do sada bili u velikom minusu i uspevali smo da dodjemo do boda. Mnogo je izjednačenih ekipa, pogledajte rezultate. To je ono što smo i govorili. Grupa služi samo da se podignemo za najvažnije mečeve, one koji kreću od četvrtfinala", kazao je Milan Aleksić.

Brazil, koji s klupe predvodi četvorostruki osvajača olimpijskog zlata Ratko Rudić, je u dosadašnjem toku Igara ostvario dve pobede. U prvom kolu pobedili su Australiju s 8:7, dok su u drugom sa 16:8 bili bolji od Japana.

Utakmica trećeg kola Grupe A između Srbije i Brazila igraće se u noći između srede i četvrtka od 00.30.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar