Вијеира између Турске, Пољске и Катара?!

Португалац ће, највероватније, после мечева са Сасуолом напустити Црвену звезду.

Фудбал 09.08.2016 | 16:30
Вијеира између Турске, Пољске и Катара?!
Легија одводи Уга Вијеиру: Звезди 1.500.000 евра?! За Португалца заинтересован и катарски Ал Џаиш!

Луис Ибањез је отишао, а пред излазним вратима налазе се Александар Катаи и Уго Вијеира.

Најбољи стрелци црвено-белих из прошле сезоне ће, међутим, остати у клубу до краја европских квалификација, али тешко да ће носити црвено-бели дрес и после двомеча са Сасуолом у борби за групну фазу Лиге Европе.

Одавно се помиње да ће Катаи каријеру наставити у Селти, док се после наводног интересовања Олимпик Марсеја, није више лицитирало са именом будућег клуба Уга Вијеире.

После Луиса Ибањеза Црвену звезду би могао да напусти и први нападач Уго Вијера! На Маракану није стигла званична понуда, али пољска Легија и катарски Ал Џаиш спремни су да за услуге Португалца издвоје 1.500.000 евра, преноси Спортски журнал.

Стрелац 20 голова у прошлој сезони би финансијски много боље прошао у Катару, али са Легијом би најмање играо Лигу Европе, а врло вероватно и Лигу шампиона пошто је пољски првак велики фаворит у судару са ирским Дандалком.

Легија у Вијеири види замену за Немању Николића, јер би Србин са мађарским пасошем ускоро могао да се пресели у редове Порта.

Црвена звезда тешко да може да извуче веће обештећење од 1.500.000 евра. Португалац улази у последњу годину уговора, тако да би на зиму могао да преговора са заинтересованим клубовима, а да наредног лета напусти српског шампиона без обештећења.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић понудио је нови уговор Вијеири током припрема у Термама Чатеж. Били су то прелиминарни разговори, није се нашао папир испред Португалца... Португалац се после периода стагнације и голгетерске апстиненције вратио у форму. На последња два првенствена меча постигао је три гола и показао да би могао да буде адут Црвене звезде.

Ипак, закони тржишта су неумољиви.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар