Тодорић: Партизан (не)ће играти Еврокуп?!

"Ако не будемо могли да региструјемо играче, није потребно бити много паметан па закључити шта ћемо морати да урадимо" наводи спортски директор црно-белих.

Кошарка 09.08.2016 | 10:45
Тодорић: Партизан (не)ће играти Еврокуп?!
Партизан је био чврсто решен да игра Еврокуп, чак и по цену суспензије, али се уочи старта нове сезоне ствари се, ипак, мењају.

Кошаркашки савез Србије послао је званично писмо Партизану да још једном преиспита одлуку коју је донео и да добро размисли какве последице може да има наступ у том такмичењу.

"У понедељак смо добили то писмо и још нисмо разговарали на ту тему. Свако од нас има неко своје мишљење, али дефинитивни клупски став још нисмо дефинисали. Евидентно је да се претње, можда је то претешка реч, па нека буду притисци, настављају", изјавио је за "Спортски журнал" Драган Тодорић, спортски директор Партизана.

Црно-бели сада се налазе у тешкој ситуацији - између "чекића и наковња" ФИБА и ЕКА.

"Очекивали смо да ће ФИБА и ЕКА да направе неке компромисе, па да нас оставе на миру, али очигледно да од тога нема ништа. У међувремену сам чуо да шпанска федерација планира да суспендује своје клубове који буду играли Еврокуп. Очигледно је да се ситуација компликује. Нажалост!", додао је Тодорић.

Партизан је већ суспендован, што значи да не може да региструје играче, а и у пристиглом писму јасно стоји који би пут требало да изаберу у Хумској.

"Ако Савез остане при овоме, а видимо да појачавају притиске, не знам како ћемо то да решимо. Има ту триста проблема. Пре свега, нећемо моћи да региструјемо играче, а имамо само четворицу кошаркаша од прошле сезоне. Како ћемо да играмо било шта ако не можемо да региструјемо појачања?", забринут је челник црно-белих.

"Решење" ситуације намеће се само по себи...

"Ако не будемо могли да региструјемо играче, није потребно бити много паметан па закључити шта ћемо морати да урадимо" закључио је Тодорић.

"ТРАЖИМО ЈОШ ДВОЈИЦУ ИГРАЧА

"Партизан је током лета довео петорицу играча, иако ниједан од њих није званично "регистрован" у КСС – Стефана Бирчевића, Ђорђа Мајсторовића, Бранислава Ратковицу, Вилијама Хачера и Френка Робинсона. Спортски директор Партизана невео је да ту није крај појачањима. "То сада није примарно, али чињеница је да тражимо још двојицу играча. Пратимо ситуацију на тржишту", навео је Тодорић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар