Конте: Каквих 110.000.000 за Погбу, мене су довели за осам лопти!

Три су биле издуване...! Италијански стручњак открио је и како је изгледао рад под очевом командом...

Фудбал 19.08.2016 | 09:00
Конте: Каквих 110.000.000 за Погбу, мене су довели за осам лопти!
Нема човека који није једва чекао да се коначно заврши трансфер сапуница око Пола Погбе. Било да сте навијач Јувентуса, Манчестер Јунајтеда или неког трећег клуба. Превише се одужило, али ипак смо добили епилог. Француз се и дефинитивно вратио на Олд Трафорд. Тим поводом се огласио новопечени менаџер Челсија Антонио Конте. Њих двојица су сарађивали у Јувентусу од 2012. до 2014. године, док италијански стручњак није добио позив Азура. Сада ће бити љути ривали у борби за титулу Премијер лиге.

Подсетимо, Погба је прешао у Јунајтед за 110.000.000, а уз разне бонусе цифра ће достићи невероватних 120.000.000 евра!

"Мој отац Козимино био је и власник и тренер клуба у којем сам играо као мали - Јувентини. Радио је све послове. Када сам имао 13 година, Леће је купио једног од мојих саиграча и мене. Обештећење је износило осам лопти, од којих су три биле издуване! Биле су то скупе лопте, на то су све додали и 100 фунти", казао је Конте јасно алудирајући на баснословни трансфер Погбе.

Бившем тренеру Јувентуса није било лако под очевом командом.

"Иако ми је био отац, највише је према мени био строг. Није викао на осталу децу. На мене се драо, а остале играче би само питао 'Зашто?' Јасно ми је да је то радио зато што сам његов син", открио је Конте.

Искусни фудбалски стручњак је веома религиозан и моли се пре сваког меча.

"Када сам као мали ишао на мису, дали би нам малу лопту да се играмо иза цркве. Иначе, идем у цркву на дан утакмице. Недеља у Италији је дан када сви иду у цркву. За период од две године када сам био селектор Италије стално сам ишао у цркву са женом и ћерком. Када не могу да одем недељом, одем у току недеље и молим се. Не молим се за успех, већ за добро здравље родитеља, ћерке и породице", завршио је Конте.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар