Konte: Kakvih 110.000.000 za Pogbu, mene su doveli za osam lopti!

Tri su bile izduvane...! Italijanski stručnjak otkrio je i kako je izgledao rad pod očevom komandom...

Fudbal 19.08.2016 | 09:00
Konte: Kakvih 110.000.000 za Pogbu, mene su doveli za osam lopti!
Nema čoveka koji nije jedva čekao da se konačno završi transfer sapunica oko Pola Pogbe. Bilo da ste navijač Juventusa, Mančester Junajteda ili nekog trećeg kluba. Previše se odužilo, ali ipak smo dobili epilog. Francuz se i definitivno vratio na Old Traford. Tim povodom se oglasio novopečeni menadžer Čelsija Antonio Konte. Njih dvojica su sarađivali u Juventusu od 2012. do 2014. godine, dok italijanski stručnjak nije dobio poziv Azura. Sada će biti ljuti rivali u borbi za titulu Premijer lige.

Podsetimo, Pogba je prešao u Junajted za 110.000.000, a uz razne bonuse cifra će dostići neverovatnih 120.000.000 evra!

"Moj otac Kozimino bio je i vlasnik i trener kluba u kojem sam igrao kao mali - Juventini. Radio je sve poslove. Kada sam imao 13 godina, Leće je kupio jednog od mojih saigrača i mene. Obeštećenje je iznosilo osam lopti, od kojih su tri bile izduvane! Bile su to skupe lopte, na to su sve dodali i 100 funti", kazao je Konte jasno aludirajući na basnoslovni transfer Pogbe.

Bivšem treneru Juventusa nije bilo lako pod očevom komandom.

"Iako mi je bio otac, najviše je prema meni bio strog. Nije vikao na ostalu decu. Na mene se drao, a ostale igrače bi samo pitao 'Zašto?' Jasno mi je da je to radio zato što sam njegov sin", otkrio je Konte.

Iskusni fudbalski stručnjak je veoma religiozan i moli se pre svakog meča.

"Kada sam kao mali išao na misu, dali bi nam malu loptu da se igramo iza crkve. Inače, idem u crkvu na dan utakmice. Nedelja u Italiji je dan kada svi idu u crkvu. Za period od dve godine kada sam bio selektor Italije stalno sam išao u crkvu sa ženom i ćerkom. Kada ne mogu da odem nedeljom, odem u toku nedelje i molim se. Ne molim se za uspeh, već za dobro zdravlje roditelja, ćerke i porodice", završio je Konte.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar