Ф1 - Верстапен: Мерцедес је и те како рањив!

Холананин, Макс Верстапен обеава узбудљиве трке до краја Ф1 сезоне и тврди да је Ред Бул на вланом коловозу у досадашњем току сезоне показао потпуну конкурентност у трци с Мерцедесом.

Остали спортови 23.08.2016 | 12:45
Ф1 - Верстапен: Мерцедес је и те како рањив!
Млади Макс Верстапен, тек што је осетио ари Ред Була а ве осеа да његов тим има шансе да преброди све плии јаз који Мерцедесове болиде ини брим у досадашњем току сезоне. Холананин сматра да је летња пауза добар моменат да се изведу закљуци о конкурентности у првом делу сезоне.

“У овом тренутку не мислим да је Мерцедес превише јак за нас. По мокрој стази дефинитивно имамо шансе, али на сувом су њихова убрзања још увек боља. Наравно да је ту потребно и мало срее, понекад су се они и кошкали на стази, али имали и по неки проблем. У тим тренутцима смо имали доста шанси које нису скопане само са сировом брзином”, констатовао је Макс Верстапен.

Холананин је такое оценио да је Ред Бул имао позитивне тенденције за равноправну борбу с Мерцедесом на квалификацијама у Будимпешти. Он истие те воње као добар показатељ ињенице да  немака екипа свакако има моменте у којима се показује рањивост.

“Монакао је био најбоља шанса за добру борбу, али прогнозирам да е и у Сингапуру бити јако шансе за то. Тек смо на пола сезоне”, закљуио је Макс Верстапен, воза Ред Була.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар