ЛЕ: Сасуоло се појачава пред Звезду!

У оптицају су Петар Пан, Краљ позајмица и вечити таленат...! Еузебио ди Франческо тражи замену за Николу Сансонеа.

Фудбал 11.08.2016 | 08:00
ЛЕ: Сасуоло се појачава пред Звезду!
Сасуоло не седи скрштених руку после одласка Николе Сансонеа. Узели су челници црно-жутих 13.000.000 евра од Виљареала за доскорашњег нападача свог тима, а како им се ближи обрачун са Црвеном звездом у плеј-офу за Лигу Европе, сигурно је да им се жури да што пре комплетирају екипу.

Тренер Еузебио ди Франческо жели нападача, а на тржишту тренутно постоји неколико нападача који су занимљиви клубу из околине Модене. Једна од жеља је ветеран Антонио Касано (34), популарни Петар Пан, који има на столу и понуду Удинезеа, али је према информацијама Газете дело Спорт ближи Сасуолу.

Поред њега зелено-црни се интересују и за „Краља позајмица“, искусног Алесандра Матрија(31), који је на подугачкој листи фудбалера Милана који су вишак, а са те листе стиже још једно потенцијално појачање Сасуола, Шпанац Сусо (22), офанзивни везиста који је претходну сезону провео на позајмици у Ђенови.

Предност све тројице је што не би ништа коштали Сасуоло. Касано би дошао без надокнаде, док би друга двојица стигли на позајмицу са правом откупа на крају следеће сезоне. Ипак, видећемо за кога ће се челници клуба са Мапеи стадиона одлучити на крају, сигурно је само да морају да пожуре јер је прва утакмица са Звездом већ следећег четвртка.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар