LE: Sasuolo se pojačava pred Zvezdu!

U opticaju su Petar Pan, Kralj pozajmica i večiti talenat...! Euzebio di Frančesko traži zamenu za Nikolu Sansonea.

Fudbal 11.08.2016 | 08:00
LE: Sasuolo se pojačava pred Zvezdu!
Sasuolo ne sedi skrštenih ruku posle odlaska Nikole Sansonea. Uzeli su čelnici crno-žutih 13.000.000 evra od Viljareala za doskorašnjeg napadača svog tima, a kako im se bliži obračun sa Crvenom zvezdom u plej-ofu za Ligu Evrope, sigurno je da im se žuri da što pre kompletiraju ekipu.

Trener Euzebio di Frančesko želi napadača, a na tržištu trenutno postoji nekoliko napadača koji su zanimljivi klubu iz okoline Modene. Jedna od želja je veteran Antonio Kasano (34), popularni Petar Pan, koji ima na stolu i ponudu Udinezea, ali je prema informacijama Gazete delo Sport bliži Sasuolu.

Pored njega zeleno-crni se interesuju i za „Kralja pozajmica“, iskusnog Alesandra Matrija(31), koji je na podugačkoj listi fudbalera Milana koji su višak, a sa te liste stiže još jedno potencijalno pojačanje Sasuola, Španac Suso (22), ofanzivni vezista koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Đenovi.

Prednost sve trojice je što ne bi ništa koštali Sasuolo. Kasano bi došao bez nadoknade, dok bi druga dvojica stigli na pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sledeće sezone. Ipak, videćemo za koga će se čelnici kluba sa Mapei stadiona odlučiti na kraju, sigurno je samo da moraju da požure jer je prva utakmica sa Zvezdom već sledećeg četvrtka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar