Погба "положио"! Сутра потпис!

Млади фудбалер средине терена прошао је лекарске прегледе и од уторка ће званично бити члан Манчестер јунајтеда.

Фудбал 08.08.2016 | 22:00
Погба "положио"! Сутра потпис!
Више нема ни најмање препреке за реализацију трансфера године!

Француз Пол Погба у уторак ће после успешно обављених лекарских прегледа потписати уговор са Манчестер јунајтедом, који ће Јувентусу платити 110 милиона евра.

Досадашњи светски рекорд држао је Герет Бејл, који је приликом трансфера из Тотенхема коштао Реал Мадрид 100 милиона евра.

Двадесеттрогодишњи Погба биће четврто, уједно и последње појачање Јунајтеда за предстојећу сезону, после Ерика Бајија, Хенрика Мкитарјана и Златана Ибрахимовића.

"Заиста не знам колико новца ћемо издвојити за долазак Погбе, али ако тиме заиста поставимо светски рекорд, мислим да не треба да будемо тужни. Ни Реал није био тужан када је доводио Бејла", рекао је Жозе Мурињо након победе над Лестером у недељној утакмици за Комјунити шилд.

"Фудбал је чудна грана индустрије и врло често оно што данас изгледа скупо, кроз три године делује као добар посао. Знам само да у њему добијамо веома доброг фудбалера и да је Манчестер јунајтед клуб који њега може да подигне на виши ниво".

Погба је већ био члан "црвених ђавола" од 2009. до 2012, када је одбио да потпише нови уговор и прешао у Јувентус.

Са ове тачке гледишта, може се рећи да је то био добар потез. Сада треба да врати Јунајтеду за огроман новац уложен у његов повратак на Олд Трафорд...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар