Pogba "položio"! Sutra potpis!

Mladi fudbaler sredine terena prošao je lekarske preglede i od utorka će zvanično biti član Mančester junajteda.

Fudbal 08.08.2016 | 22:00
Pogba "položio"! Sutra potpis!
Više nema ni najmanje prepreke za realizaciju transfera godine!

Francuz Pol Pogba u utorak će posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda potpisati ugovor sa Mančester junajtedom, koji će Juventusu platiti 110 miliona evra.

Dosadašnji svetski rekord držao je Geret Bejl, koji je prilikom transfera iz Totenhema koštao Real Madrid 100 miliona evra.

Dvadesettrogodišnji Pogba biće četvrto, ujedno i poslednje pojačanje Junajteda za predstojeću sezonu, posle Erika Bajija, Henrika Mkitarjana i Zlatana Ibrahimovića.

"Zaista ne znam koliko novca ćemo izdvojiti za dolazak Pogbe, ali ako time zaista postavimo svetski rekord, mislim da ne treba da budemo tužni. Ni Real nije bio tužan kada je dovodio Bejla", rekao je Žoze Murinjo nakon pobede nad Lesterom u nedeljnoj utakmici za Komjuniti šild.

"Fudbal je čudna grana industrije i vrlo često ono što danas izgleda skupo, kroz tri godine deluje kao dobar posao. Znam samo da u njemu dobijamo veoma dobrog fudbalera i da je Mančester junajted klub koji njega može da podigne na viši nivo".

Pogba je već bio član "crvenih đavola" od 2009. do 2012, kada je odbio da potpiše novi ugovor i prešao u Juventus.

Sa ove tačke gledišta, može se reći da je to bio dobar potez. Sada treba da vrati Junajtedu za ogroman novac uložen u njegov povratak na Old Traford...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar