Скуп: На србачкој Моторијади 150 бајкера

Дванаеста србачка Моторијада која је одржана протеклог викенда у организацији домаћег Мото-клуба „Изгубљени“, привукла је више од 150 бајкера.

Република Српска 08.08.2016 | 17:06
Скуп: На србачкој Моторијади 150 бајкера
Бајкери су дошли из двадесетак клубова из: Републике Српске, Србије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Аустрије, Швајцарске и осталих земаља. Највише заљубљеника у овај, за многе екстремни хоби, јаке и скупе двоточкаше било је из: Српца, Бањалуке, Прњавора, Градишке, Дервенте, Приједора, Новске, Загреба и Сент Галена.

Грађани Српца имали су прилику да уживају у веома атрактивном дефилеу учесника Моторијаде улицама града и виде разновсне мотоцикле вриједне и до 50.000 марака.

Организатор ове својеврсне и све популарније забавне манифестације Мото-клуб „Изгубљени“ показао се као одличан домаћин, а за све учеснике Српчани су обезбиједили бесплатно камповање и ручак код градске Спортске дворане.



У вечерњим часовима, за бајкере и осталу омладину Српца, приређен је и квалитетан музички програм у коме су учествовали популарни бендови „Други програм“, „Ели & Бенд Фијаско“ и бенд „Тхе Цулт“. Њихов наступ обе вечери пратило је више стотина посјетилаца из Српца и околних мјеста.

Манифестација је протекла без икаквих проблема, потврђено је у овдашњој Полицијској станици, која је предузела све превентивне мјере за безбједност дефилеа бајкера и забавног скупа.

(БН телевизија/С.К.)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ММГ

08.08.2016 17:06

Висе стотина градјана у два два дана,супер

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мистер X

08.08.2016 18:49

Који популарни бендови? Не кажем ја да су лоши, али популарни нису. Рећу само да, док је Чупо водио МК све је било супер. Одлични бендови су долазили као Атомско склониште, Регина, Yу Група...Откад је Дејан шеф, битно је само да се он накрка хране и наздере пива, на шта највише и оде новца. А однос према бендовима је показао прошле године, поготово према младим бендовима из Српца. Домаћин, нема шта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ситнеси

09.08.2016 16:17

Дејан Б?Онај дебели? Па зар он није неке паре покрао па га отјерали?Цупо је за њих све измислио организацију и цовјек се дистанцирао од њих.Неце да има посла са лоповима.

Name

мотор

09.08.2016 21:35

Требиње убједљиво има најбољу Моторијаду у РС и БХ.Ту буде преко 1.000 мотора а организација и провод еxтра.Ту једноставно нема одакле не додју а 3 дана се не спава.Ја кад сам једном отисао заљубио се и од тада сам редован.Друство најбоље које постоји.

ОДГОВОРИТЕ