Skup: Na srbačkoj Motorijadi 150 bajkera

Dvanaesta srbačka Motorijada koja je održana proteklog vikenda u organizaciji domaćeg Moto-kluba „Izgubljeni“, privukla je više od 150 bajkera.

Republika Srpska 08.08.2016 | 17:06
Skup: Na srbačkoj Motorijadi 150 bajkera
Bajkeri su došli iz dvadesetak klubova iz: Republike Srpske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Austrije, Švajcarske i ostalih zemalja. Najviše zaljubljenika u ovaj, za mnoge ekstremni hobi, jake i skupe dvotočkaše bilo je iz: Srpca, Banjaluke, Prnjavora, Gradiške, Dervente, Prijedora, Novske, Zagreba i Sent Galena.

Građani Srpca imali su priliku da uživaju u veoma atraktivnom defileu učesnika Motorijade ulicama grada i vide raznovsne motocikle vrijedne i do 50.000 maraka.

Organizator ove svojevrsne i sve popularnije zabavne manifestacije Moto-klub „Izgubljeni“ pokazao se kao odličan domaćin, a za sve učesnike Srpčani su obezbijedili besplatno kampovanje i ručak kod gradske Sportske dvorane.



U večernjim časovima, za bajkere i ostalu omladinu Srpca, priređen je i kvalitetan muzički program u kome su učestvovali popularni bendovi „Drugi program“, „Eli & Bend Fijasko“ i bend „The Cult“. Njihov nastup obe večeri pratilo je više stotina posjetilaca iz Srpca i okolnih mjesta.

Manifestacija je protekla bez ikakvih problema, potvrđeno je u ovdašnjoj Policijskoj stanici, koja je preduzela sve preventivne mjere za bezbjednost defilea bajkera i zabavnog skupa.

(BN televizija/S.K.)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

MMG

08.08.2016 17:06

Vise stotina gradjana u dva dva dana,super

ODGOVORITE
Name

Mister X

08.08.2016 18:49

Koji popularni bendovi? Ne kažem ja da su loši, ali popularni nisu. Reću samo da, dok je Čupo vodio MK sve je bilo super. Odlični bendovi su dolazili kao Atomsko sklonište, Regina, Yu Grupa...Otkad je Dejan šef, bitno je samo da se on nakrka hrane i nazdere piva, na šta najviše i ode novca. A odnos prema bendovima je pokazao prošle godine, pogotovo prema mladim bendovima iz Srpca. Domaćin, nema šta!

ODGOVORITE
Name

Sitnesi

09.08.2016 16:17

Dejan B?Onaj debeli? Pa zar on nije neke pare pokrao pa ga otjerali?Cupo je za njih sve izmislio organizaciju i covjek se distancirao od njih.Nece da ima posla sa lopovima.

Name

motor

09.08.2016 21:35

Trebinje ubjedljivo ima najbolju Motorijadu u RS i BH.Tu bude preko 1.000 motora a organizacija i provod extra.Tu jednostavno nema odakle ne dodju a 3 dana se ne spava.Ja kad sam jednom otisao zaljubio se i od tada sam redovan.Drustvo najbolje koje postoji.

ODGOVORITE