Талић: Предизборна отимања у Бањалуци

Ко коме у Бањалуци краде изборни програм? ПДП тврди да је СНСД украо дијелове њиховог изборног програма. Кажу и да је невјероватно да СНСД сада игра на карту лошег стања у граду, а да истовремено Бањалуком управљају готово двадесет година.

Република Српска 08.08.2016 | 15:00
Талић: Предизборна отимања у Бањалуци
СНСД и њихов кандидат за градоначелника понашају се као да су у Бањалуци они опозиција, а неко други на власти готово двије деценије, каже предсједник Градског одбора ПДП-а Зоран Талић. СНСД је тако, тврди Талић, преузео и дијелове програма ПДП-а.

Невјероватно је да СНСД у кампањи која је очигледно почела, указује на многе неправилности и лоше стање у граду Бањалука, а управо они владају градом готово двадесет година, сматра Талић.

ПДП упозорава и да су многе ствари попут водоснадбијевања сеоског подручја, вртића и школа могле да буду завршене у Бањалуци, као што је СНСД и обећавао пред сваке изборе, да је било домаћинског пословања умјесто расипања.

ПДП и Савез за промјене као кандидата за градоначелника подржавају Драгана Чавића, док је кандидат СНСД-а Игор Радојичић. Кампања увелико траје, иако званично није почела.



БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мами

10.08.2016 04:47

Политицари СНСД-а мисле да су бањалуцани луди!

ОДГОВОРИТЕ