Talić: Predizborna otimanja u Banjaluci

Ko kome u Banjaluci krade izborni program? PDP tvrdi da je SNSD ukrao dijelove njihovog izbornog programa. Kažu i da je nevjerovatno da SNSD sada igra na kartu lošeg stanja u gradu, a da istovremeno Banjalukom upravljaju gotovo dvadeset godina.

Republika Srpska 08.08.2016 | 15:00
Talić: Predizborna otimanja u Banjaluci
SNSD i njihov kandidat za gradonačelnika ponašaju se kao da su u Banjaluci oni opozicija, a neko drugi na vlasti gotovo dvije decenije, kaže predsjednik Gradskog odbora PDP-a Zoran Talić. SNSD je tako, tvrdi Talić, preuzeo i dijelove programa PDP-a.

Nevjerovatno je da SNSD u kampanji koja je očigledno počela, ukazuje na mnoge nepravilnosti i loše stanje u gradu Banjaluka, a upravo oni vladaju gradom gotovo dvadeset godina, smatra Talić.

PDP upozorava i da su mnoge stvari poput vodosnadbijevanja seoskog područja, vrtića i škola mogle da budu završene u Banjaluci, kao što je SNSD i obećavao pred svake izbore, da je bilo domaćinskog poslovanja umjesto rasipanja.

PDP i Savez za promjene kao kandidata za gradonačelnika podržavaju Dragana Čavića, dok je kandidat SNSD-a Igor Radojičić. Kampanja uveliko traje, iako zvanično nije počela.



BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mami

10.08.2016 04:47

Politicari SNSD-a misle da su banjalucani ludi!

ODGOVORITE