ОИ: Бразил не може да постигне гол!!! Нејмар + Габигол + Габријел Жесус = 0 голова!

Нигерија и Португал пласирали су се у четвртфинале Олимпијских игара, домаћин Бразил је у проблему после новог ремија, а проблема имају још Аргентина и Немачка.

Фудбал 08.08.2016 | 14:00
ОИ: Бразил не може да постигне гол!!! Нејмар + Габигол + Габријел Жесус = 0 голова!
Фудбалери Бразила опет су разочарали на Играма, ремизирали су без голова и са селекцијом Ирака у другом колу.

"Селесао" је претходно играо 0:0 са Јужном Африком, па ће у последњем колу са Данском да се бори за пролазак у другу фазу такмичења.

Данска је у другом колу минималним резултатом добила ЈАР, голом Роберта Скоуа, па ће им за четвртфинале ОИ бити довољан и реми са домаћином.

У Групи Б Нигерија је такође са 1:0 савладала Шведску, поготком Умара Садикуа, па је са шест бодова обезбедила другу фазу.

Колумбија је испустила два гола заостатка против Јапана, ремизирали су 2:2 у Манаусу, па ће обе селекције у последњем колу тражити пласман у четвртфинале. "Кафетероси" имају бод више од "Самураја", а у последњем колу играју са Нигеријцима.

Немачка и Јужна Кореја су ремизирале 3:3 у Групи Ц, а после два преокрета у Салвадору европска селекција је извукла бод у 92. минуту поготком Гнабрија, другим на мечу.

У другој утакмици групе Мексико је савладао Фиџи 5:1 елиминисавши тако тим из Океаније са турнира. Немци у последњем колу морају да победе Фиџи, али им пласман зависи од дуела Ј. Кореје и Мексика које реми води даље.

Аргентина је надиграла Алжир 2:1 у Групи Д и остала у игри за четвртфинале. У другом мечу групе Португал је истим резултатом савладао Хондурас, који ће у последњем колу са "гаучосима" водити директан дуел за пласман у наредну фазу.

Мечеви последњег кола групне фазе на програму су у среду.

Група А:
Бразил – Ирак 0:0
Данска – Јужна Африка 1:0
Табела: Данска 4, Бразил 2, Ирак 2, ЈАР 1

Група Б:
Нигерија – Шведска 1:0
Јапан – Колумбија 2:2
Табела: Нигерија 6, Колумбија 2, Јапан 1, Шведска 1

Група Ц:
Немачка – Јужна Кореја 3:3
Мексико – Фиџи 5:1
Табела: Ј. Кореја 4, Мексико 4, Немачка 2, Фиџи 0

Група Д:
Аргентина – Алжир 2:1
Хондурас – Португал 1:2
Табела: Португал 6, Хондурас 3, Аргентина 3, Алжир 0

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар