OI: Brazil ne može da postigne gol!!! Nejmar + Gabigol + Gabrijel Žesus = 0 golova!

Nigerija i Portugal plasirali su se u četvrtfinale Olimpijskih igara, domaćin Brazil je u problemu posle novog remija, a problema imaju još Argentina i Nemačka.

Fudbal 08.08.2016 | 14:00
OI: Brazil ne može da postigne gol!!! Nejmar + Gabigol + Gabrijel Žesus = 0 golova!
Fudbaleri Brazila opet su razočarali na Igrama, remizirali su bez golova i sa selekcijom Iraka u drugom kolu.

"Selesao" je prethodno igrao 0:0 sa Južnom Afrikom, pa će u poslednjem kolu sa Danskom da se bori za prolazak u drugu fazu takmičenja.

Danska je u drugom kolu minimalnim rezultatom dobila JAR, golom Roberta Skoua, pa će im za četvrtfinale OI biti dovoljan i remi sa domaćinom.

U Grupi B Nigerija je takođe sa 1:0 savladala Švedsku, pogotkom Umara Sadikua, pa je sa šest bodova obezbedila drugu fazu.

Kolumbija je ispustila dva gola zaostatka protiv Japana, remizirali su 2:2 u Manausu, pa će obe selekcije u poslednjem kolu tražiti plasman u četvrtfinale. "Kafeterosi" imaju bod više od "Samuraja", a u poslednjem kolu igraju sa Nigerijcima.

Nemačka i Južna Koreja su remizirale 3:3 u Grupi C, a posle dva preokreta u Salvadoru evropska selekcija je izvukla bod u 92. minutu pogotkom Gnabrija, drugim na meču.

U drugoj utakmici grupe Meksiko je savladao Fidži 5:1 eliminisavši tako tim iz Okeanije sa turnira. Nemci u poslednjem kolu moraju da pobede Fidži, ali im plasman zavisi od duela J. Koreje i Meksika koje remi vodi dalje.

Argentina je nadigrala Alžir 2:1 u Grupi D i ostala u igri za četvrtfinale. U drugom meču grupe Portugal je istim rezultatom savladao Honduras, koji će u poslednjem kolu sa "gaučosima" voditi direktan duel za plasman u narednu fazu.

Mečevi poslednjeg kola grupne faze na programu su u sredu.

Grupa A:
Brazil – Irak 0:0
Danska – Južna Afrika 1:0
Tabela: Danska 4, Brazil 2, Irak 2, JAR 1

Grupa B:
Nigerija – Švedska 1:0
Japan – Kolumbija 2:2
Tabela: Nigerija 6, Kolumbija 2, Japan 1, Švedska 1

Grupa C:
Nemačka – Južna Koreja 3:3
Meksiko – Fidži 5:1
Tabela: J. Koreja 4, Meksiko 4, Nemačka 2, Fidži 0

Grupa D:
Argentina – Alžir 2:1
Honduras – Portugal 1:2
Tabela: Portugal 6, Honduras 3, Argentina 3, Alžir 0

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar