Коларов играо штопера - Сити изгубио од Арсенала!

Коларов на штоперу? Тешко… Грађани поражени од Арсенала са 3:2 у генералној проби пред почетак Премијер лиге!

Фудбал 08.08.2016 | 13:00
Коларов играо штопера - Сити изгубио од Арсенала!
Арсенал и Манчестер Сити су генералну пробу пред старт Премијер лиге одрадили у Гетеборгу, а као победник из утакмице изашле су Тобџије које су славиле са 3:2. Пеп Гвардиола тако с поразом улази у последњу недељу пред старт шампионата, а ако му је нека утеха ваљда је вечерас схватио да му је одбрана најслабији део екипе и даАлександар Коларов није штопер.

Каталонац од првог дана на Етихаду покушава да имплемантира 3-4-3 формацију, са тројицом у задњој линији, а један од оних који се често налази тамо је и српски репрезентативац. По природи офанзивни леви бек показао је и вечерас да му дефанзива није јача страна, а на све то надовезао се и кикс Џоа Харта код трећег гола када је дао лопту у ноге противнику, а који је показао да Грађани имају највише проблема у последњој линији.

А добро су играли у првом полувремену које су решили у своју корист поготком Куна Агуера у 30. минуту.

Ипак, у наставку је Арсенал заиграо брже и агресивније, а пред налетом Тобџија попустила је дефанзива Грађана. Ивоби у 50, Волкот у 73. и Акпом у 85. комплетирали су тотални преокрет и тријумф Арсенала, који је ублажио млади Нигерјиац Ихеаначо неколико минута пре краја.

У сваком случају доста брига за Гвардиолу који би дефанзивне проблеме могао да реши наредних дана куповином Џона Стоунса о чијем се доласку пише већ месецима. Штопер је Грађанима преко потребан...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар