Ври у Сасуолу! Касано, Бабакар, Пиниља, Матри... Ко долази?!

Одлазак Николе Сансонеа значи да ће клуб из Ређо Емилије ускоро довести појачање.

Фудбал 10.08.2016 | 11:00
Ври у Сасуолу! Касано, Бабакар, Пиниља, Матри... Ко долази?!
Када су куглице у Ниону спојиле Црвену звезду са Сасуолом, прва идеја о најопаснијим играчима тог тима свела се на два имена - Доменико Берарди и Никола Сансоне. Добра вест по српског представника која је одјекнула у току дана каже да је Сасуоло остао без Сансонеа који је потписао петогодишњи уговор са шпанским Виљареалом, а лоша што је италијански представник добио око 14.000.000 евра са којим може да оперише на тржишту.

Последњих дана доминира неколико могућих имена.

Најзвучније је Антонио Касано. Овај искусни Италијан није отишао са Сампдоријом на турнеју по Шпанији, из клуба су поручили да има гастроентеритис, али новинари су открили да је растанак врло близу. Многи га доводе управо у везу са Сасуолом.

Последња два имена која су се повезала са Неровердијима су Кума Бабакар и Алесандро Матри. Бабакар има уговор са Виолом до 2019. године и не делује да ће баш он бити изборЕузебија Де Франческа, а најновије име је Алесандро Матри. За овог фудбалера Милан је добио доста понуда из иностранства, али је он одлучио да сачека неку са Апенина. Можда баш Сасуоло буде тај.

Претходних седмица помињала су се још два фудбалера. Маурисио Пиниља, мајстор за маказице, спреман је да напусти Аталанту а једна од опција је управо Сасуоло, а ту је иДуван Запата 25-годишњи играч Наполија на позајмици у Удинезеу.

Ускоро треба очекивати да противник Црвене звезде добије принову. Не продаје сеСансоне, а да није спремна замена.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар