Vri u Sasuolu! Kasano, Babakar, Pinilja, Matri... Ko dolazi?!

Odlazak Nikole Sansonea znači da će klub iz Ređo Emilije uskoro dovesti pojačanje.

Fudbal 10.08.2016 | 11:00
Vri u Sasuolu! Kasano, Babakar, Pinilja, Matri... Ko dolazi?!
Kada su kuglice u Nionu spojile Crvenu zvezdu sa Sasuolom, prva ideja o najopasnijim igračima tog tima svela se na dva imena - Domeniko Berardi i Nikola Sansone. Dobra vest po srpskog predstavnika koja je odjeknula u toku dana kaže da je Sasuolo ostao bez Sansonea koji je potpisao petogodišnji ugovor sa španskim Viljarealom, a loša što je italijanski predstavnik dobio oko 14.000.000 evra sa kojim može da operiše na tržištu.

Poslednjih dana dominira nekoliko mogućih imena.

Najzvučnije je Antonio Kasano. Ovaj iskusni Italijan nije otišao sa Sampdorijom na turneju po Španiji, iz kluba su poručili da ima gastroenteritis, ali novinari su otkrili da je rastanak vrlo blizu. Mnogi ga dovode upravo u vezu sa Sasuolom.

Poslednja dva imena koja su se povezala sa Neroverdijima su Kuma Babakar i Alesandro Matri. Babakar ima ugovor sa Violom do 2019. godine i ne deluje da će baš on biti izborEuzebija De Frančeska, a najnovije ime je Alesandro Matri. Za ovog fudbalera Milan je dobio dosta ponuda iz inostranstva, ali je on odlučio da sačeka neku sa Apenina. Možda baš Sasuolo bude taj.

Prethodnih sedmica pominjala su se još dva fudbalera. Maurisio Pinilja, majstor za makazice, spreman je da napusti Atalantu a jedna od opcija je upravo Sasuolo, a tu je iDuvan Zapata 25-godišnji igrač Napolija na pozajmici u Udinezeu.

Uskoro treba očekivati da protivnik Crvene zvezde dobije prinovu. Ne prodaje seSansone, a da nije spremna zamena.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar