Манчестерови отписани на мети Турака!

Галатасарај јури Ђаволе! Бастијан Швајнштајгер и Антонио Валенсија жеља истанбулског великана.

Фудбал 10.08.2016 | 09:00
Манчестерови отписани на мети Турака!
Катастрофална сезона упалила је црвене лампице у управи Галатасараја. Након што им је за један бод избегао пласман у европска такмичења, завршивши на шестој позицији турске Суперлиге, жуто-црвени нишане високо у жељи да се врате где сматрају да им је место - на сам врх турског фудбала.

У томе би могли да им помогну двојица фудбалера Манчестер Јунајтеда, бар ако је веровати често неповерљивим медијима са Босфора. Како истиче турски лист АМК, Галатасарај жели да у своје редове доведе Бастијана Швајнштајгера и Антонија Валенсију.

Немац је претходне седмице пребачен у резервни тим Јунајтеда и није у плановима Жозеа Муриња, док се изгледа слична судбина спрема и Еквадорцу. Црвени ђаволи су довели велики број офанзивних играча и Валенсија очито неће моћи да се избори за значајнију улогу у тиму, а тешко је очекивати да ће га Мурињо користити на позицији десног бека.

То би могли да искористе жуто-црвени из Истанбула и за укупну суму од 5.000.000 евра обезбеде потписе двојице фудбалера. Галатасарај је наводно спремио 3.500.000 евра за 32-годишњег Швајнштајгера и 1.500.000 за Валенсију којем ће, тврде Турци, бити понуђен четворогодишњи уговор.

За Галатасарај тренутно наступа и Лукас Подолски, па се сумња да би управо он могао да има и пресудну улогу у убеђивању сународника Швајнштајгера око преласка на крајњи исток Европе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар