Mančesterovi otpisani na meti Turaka!

Galatasaraj juri Đavole! Bastijan Švajnštajger i Antonio Valensija želja istanbulskog velikana.

Fudbal 10.08.2016 | 09:00
Mančesterovi otpisani na meti Turaka!
Katastrofalna sezona upalila je crvene lampice u upravi Galatasaraja. Nakon što im je za jedan bod izbegao plasman u evropska takmičenja, završivši na šestoj poziciji turske Superlige, žuto-crveni nišane visoko u želji da se vrate gde smatraju da im je mesto - na sam vrh turskog fudbala.

U tome bi mogli da im pomognu dvojica fudbalera Mančester Junajteda, bar ako je verovati često nepoverljivim medijima sa Bosfora. Kako ističe turski list AMK, Galatasaraj želi da u svoje redove dovede Bastijana Švajnštajgera i Antonija Valensiju.

Nemac je prethodne sedmice prebačen u rezervni tim Junajteda i nije u planovima Žozea Murinja, dok se izgleda slična sudbina sprema i Ekvadorcu. Crveni đavoli su doveli veliki broj ofanzivnih igrača i Valensija očito neće moći da se izbori za značajniju ulogu u timu, a teško je očekivati da će ga Murinjo koristiti na poziciji desnog beka.

To bi mogli da iskoriste žuto-crveni iz Istanbula i za ukupnu sumu od 5.000.000 evra obezbede potpise dvojice fudbalera. Galatasaraj je navodno spremio 3.500.000 evra za 32-godišnjeg Švajnštajgera i 1.500.000 za Valensiju kojem će, tvrde Turci, biti ponuđen četvorogodišnji ugovor.

Za Galatasaraj trenutno nastupa i Lukas Podolski, pa se sumnja da bi upravo on mogao da ima i presudnu ulogu u ubeđivanju sunarodnika Švajnštajgera oko prelaska na krajnji istok Evrope.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar