Е, то би било појачање: Звезда враћа Нинкова?!

Журнал пише да су контакти већ успостављени и да би ускоро могли да резултирају потписом уговора.

Фудбал 14.08.2016 | 14:00
Е, то би било појачање: Звезда враћа Нинкова?!
Црвена звезда жели да у клуб врати још једног бившег капитена – Павла Нинкова. Спортски Журнал у данашњем издању пише да је управа српског шампиона успоставила контакт са десним беком Тулуза и да би у блиској будућности све могло да резултира потписом уговора.

Одавно је Павле Нинков таргетиран као капитално појачање Црвене звезде, помињао се на Маракани још у касним пролећним данима. Међутим, тада је прича била нереална за разлику од актуелних дешавања.

Некадашњи репрезентативац Србије, рођен 1985.године, ушао је у последњу годину уговора са Тулузом, тешко да ове сезоне може да очекује велику минутажу, па би му повратак на Маракану представљао већи изазов. Такмичарски, пре свега, мада би финансијски боље прошао у Француској.

Испред Нинкова је сада дилема да ли да више заради, или са Црвеном звездом покуша да направи добар резултат у Европи.

На позицији десног бека од почетка сезоне се ротирају Марко Петковић и Милош Цветковић.План је да један од њих двојице до краја прелазног рока каријеру настави у иностранству.

Нников је за Црвену звезду одиграо више од 100 утакмица. Освојио је само Куп трофеј, па би и то могао да буде мотив 31-годишњем Београђанину.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар