E, to bi bilo pojačanje: Zvezda vraća Ninkova?!

Žurnal piše da su kontakti već uspostavljeni i da bi uskoro mogli da rezultiraju potpisom ugovora.

Fudbal 14.08.2016 | 14:00
E, to bi bilo pojačanje: Zvezda vraća Ninkova?!
Crvena zvezda želi da u klub vrati još jednog bivšeg kapitena – Pavla Ninkova. Sportski Žurnal u današnjem izdanju piše da je uprava srpskog šampiona uspostavila kontakt sa desnim bekom Tuluza i da bi u bliskoj budućnosti sve moglo da rezultira potpisom ugovora.

Odavno je Pavle Ninkov targetiran kao kapitalno pojačanje Crvene zvezde, pominjao se na Marakani još u kasnim prolećnim danima. Međutim, tada je priča bila nerealna za razliku od aktuelnih dešavanja.

Nekadašnji reprezentativac Srbije, rođen 1985.godine, ušao je u poslednju godinu ugovora sa Tuluzom, teško da ove sezone može da očekuje veliku minutažu, pa bi mu povratak na Marakanu predstavljao veći izazov. Takmičarski, pre svega, mada bi finansijski bolje prošao u Francuskoj.

Ispred Ninkova je sada dilema da li da više zaradi, ili sa Crvenom zvezdom pokuša da napravi dobar rezultat u Evropi.

Na poziciji desnog beka od početka sezone se rotiraju Marko Petković i Miloš Cvetković.Plan je da jedan od njih dvojice do kraja prelaznog roka karijeru nastavi u inostranstvu.

Nnikov je za Crvenu zvezdu odigrao više od 100 utakmica. Osvojio je samo Kup trofej, pa bi i to mogao da bude motiv 31-godišnjem Beograđaninu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar