Николић спрема промјене: Разочаран сам појединцима!

"Захваљујем се публици на фантастичној подршци, али сам разочаран резултатом, игром и односом појединаца према дресу Партизана", изјавио је повратник на клупу црно-белих после пораза од Војводине.

Фудбал 08.08.2016 | 09:00
Николић спрема промјене: Разочаран сам појединцима!
Марко Николић је поново тренер Партизана, али прву утакмицу по повратку у клуб неће памтити по добром.

Црно-бели су у трећем колу Суперлиге изгубили на свом стадиону од Војводине 1:3.

Новосађани су били бољи ривал и, по шансама, могли чак и убедљивије да славе. Сложио се Николић са том констатацијом после утакмице.

"Почело је борбено са обе стране, било је чак и добрих момената у нашој игри, међутим, били смо веома јалови у завршници. Војводина је искористила своје шансе и побегла на два гола разлике. Заслужено су победили, ту нема дилеме, јасно је да смо ми у тешкој ситуацији и да нам предстоји много посла. Ова утакмица је показала неке ствари и мораћемо у ходу да се пребацимо на неки бољи колосек", изјавио је Николић за ТВ Арена Спорт.

На констатацију да је дуел са Новосађанима, као једном од најбољих екипа у лиги, дошао у веома незгодном тренутку по Партизан, Николић је одговорио:

"Није био добар тренутак да играмо против Војводине, али Партизан је Партизан и не би требало да се прибојава било ког ривала".

Повратник на клупу црно-белих рекао је да су га поједини играчи разочарали својим издањем у недељу увече.

"Захваљујем се публици на фантастичној подршци, али сам разочаран резултатом, игром и односом појединаца према дресу Партизана", поручио је Николић, међутим, без жеље да открива имена.

"Имајте мало стрпљења, видећете то већ у следећој утакмици по саставу за који се будем одлучио", рекао је новинарима.

Одлука Николића да средином другог полувремена замени Евертона, до тада једног од најбољих у тиму Партизана, изненадила је многе на стадиону. Објаснио је касније зашто је то урадио:

"Већ је имао жути картон и пар оштрих дуела. Нисам желео да ризикујем да добије црвени картон, па сам га заменио. Други разлог је што смо све карте бацили у напад и одлучили се за потпуно офанзивну игру".

Новинаре је интересовало и да ли је Николић задовољан физичком спремом екипе.

"Не би било колегијално да ја сада причам о томе, али је симптоматично да се многи играчи жале на грчеве и хватају за ложе", поручио је нови-стари тренер црно-белих.

Партизан ће у четвртом колу, у среду од 18.30, играти у Ивањици против Јавора, па нам остаје да сачекамо и видимо које промене ће Николић направити за ту утакмицу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар