Nikolić sprema promjene: Razočaran sam pojedincima!

"Zahvaljujem se publici na fantastičnoj podršci, ali sam razočaran rezultatom, igrom i odnosom pojedinaca prema dresu Partizana", izjavio je povratnik na klupu crno-belih posle poraza od Vojvodine.

Fudbal 08.08.2016 | 09:00
Nikolić sprema promjene: Razočaran sam pojedincima!
Marko Nikolić je ponovo trener Partizana, ali prvu utakmicu po povratku u klub neće pamtiti po dobrom.

Crno-beli su u trećem kolu Superlige izgubili na svom stadionu od Vojvodine 1:3.

Novosađani su bili bolji rival i, po šansama, mogli čak i ubedljivije da slave. Složio se Nikolić sa tom konstatacijom posle utakmice.

"Počelo je borbeno sa obe strane, bilo je čak i dobrih momenata u našoj igri, međutim, bili smo veoma jalovi u završnici. Vojvodina je iskoristila svoje šanse i pobegla na dva gola razlike. Zasluženo su pobedili, tu nema dileme, jasno je da smo mi u teškoj situaciji i da nam predstoji mnogo posla. Ova utakmica je pokazala neke stvari i moraćemo u hodu da se prebacimo na neki bolji kolosek", izjavio je Nikolić za TV Arena Sport.

Na konstataciju da je duel sa Novosađanima, kao jednom od najboljih ekipa u ligi, došao u veoma nezgodnom trenutku po Partizan, Nikolić je odgovorio:

"Nije bio dobar trenutak da igramo protiv Vojvodine, ali Partizan je Partizan i ne bi trebalo da se pribojava bilo kog rivala".

Povratnik na klupu crno-belih rekao je da su ga pojedini igrači razočarali svojim izdanjem u nedelju uveče.

"Zahvaljujem se publici na fantastičnoj podršci, ali sam razočaran rezultatom, igrom i odnosom pojedinaca prema dresu Partizana", poručio je Nikolić, međutim, bez želje da otkriva imena.

"Imajte malo strpljenja, videćete to već u sledećoj utakmici po sastavu za koji se budem odlučio", rekao je novinarima.

Odluka Nikolića da sredinom drugog poluvremena zameni Evertona, do tada jednog od najboljih u timu Partizana, iznenadila je mnoge na stadionu. Objasnio je kasnije zašto je to uradio:

"Već je imao žuti karton i par oštrih duela. Nisam želeo da rizikujem da dobije crveni karton, pa sam ga zamenio. Drugi razlog je što smo sve karte bacili u napad i odlučili se za potpuno ofanzivnu igru".

Novinare je interesovalo i da li je Nikolić zadovoljan fizičkom spremom ekipe.

"Ne bi bilo kolegijalno da ja sada pričam o tome, ali je simptomatično da se mnogi igrači žale na grčeve i hvataju za lože", poručio je novi-stari trener crno-belih.

Partizan će u četvrtom kolu, u sredu od 18.30, igrati u Ivanjici protiv Javora, pa nam ostaje da sačekamo i vidimo koje promene će Nikolić napraviti za tu utakmicu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar