СЛС - видео: Не помаже ни нови тренер! Воша разбила Партизан!

Смена тренера на клупи Партизана није много променила и у игри тима из Хумске, па је "захуктала" Војводина одиграла сјајан меч и у узбудљвом мечу славила резултатом 3:1 (2:0).

Фудбал 07.08.2016 | 21:30
СЛС - видео: Не помаже ни нови тренер! Воша разбила Партизан!
Дерби у Хумској је оправдао очекивања!

У најзанимљивијем мечу досадашњег дела првенства видели смо леп фудбал, мноштво шанси, атрактивне потезе, лепе голове и асистенције, а задовољнији после овог меча биће Ненад Лалатовић чија је екипа наставила сјајну серију пошто је славила на гостовању.

Смена тренера на клупи Партизана није донела много стварних промена у игри, иако је Марко Николић указао шансу неким играчима који нису играли, па је његов други мандат на клупи Партизана почео поразом од његовог некадашњег клуба, а "агонија" црно-белих, која траје од почетка сезоне, продужена је и на пети меч без победе.

Војводина је сјајна била у транзицији и контрама, па је већ у 6. минуту дошла у вођство након одузете лопте, правовременог паса и мајсторије Дејана Мелега, а већ након пола сата предност је дуплирана преко Палочевића.

Валери Божинов је постигао први гол за Партизан из игре након 450 минута "голгетерске кризе" његовог тима, али је то било недовољно за преокрет, пошто је Милош Трифуновић у 76. минуту поставио коначан резултат.

ПАРТИЗАН – ВОЈВОДИНА 1:3 (0:2)

Лош почетак за "ваљак" још увек траје.

Црно-бели су и под новим тренером Марком Николиће, који је додуше промовисан тек у четвртак, одиграли још једну бледу партију. За разлику од неких претходних мечева створили су више шанси, али су и овога пута били непрецизни у завршници. Тренер Лалатовић је пред меч рекао да његов тим долази да "се надиграва са Партизаном", а и успели су у тој намери пошто су надиграли ривала.

Марко Николић није имао много времена за рад са екипом, а направио је две измене у односу на састав који смо навикли код Ивана Томића, па су Ален Стевановић и Грегор Балажиц почели меч.

Већ у 6. минуту гости долазе до гола.

Пресечена лопта Ковачевића, одлична сарадња Палочевића и Мелега, а капитен Војводине је након лепог дриблинга лобовао читаву одбрану Партизана. Преузео је домаћин тада иницијативу и дошао до стативе преко Божинова, а нову лопту на средини терена сада је у гол претворио Палочевић.

"Лале" су на овом мечу створиле велики број прилика. Дејан Мелег је бриљирао на средини терена, а Никола Трујић, касније Милош Трифуновић, сјајно су се убацивали иза леђа одбране Партизана која је у скоро свакој таквој ситуацији - каснила.



То је нарочито било изражено након изласка Евертона Луиза, на истеку сат времена игре, а иако је Партизан након тога успео да постигне гол, преко Божинова, омогућио је Војводини да створи и већи број контранапада. Након неколико промашаја, од којих је најупечатљиви онај Милоша Трифуновића који је промашио читав гол, исти играч је искористио пас Трујића и поставио коначних 3:1.

Помоћне судије нису биле на висини задатка на овом мечу, па смо тако забележили по једну или две сумњиве ситуацију на обе стране.

ПАРТИЗАН: Шаранов - Вулићевић, Гогуа, Балажиц, Богосавац - Евертон (Леонардо), Брашанац - Михајловић (Ђурђић), Стевановић (Илић), Радовић - Божинов.

ВОЈВОДИНА: Кордић - Милетић, Ковачевић, Пушкарић, Антић - Мићић, Палочевић (Трифуновић), Мелег (Зличић) - Бабић (Јованчић), Малбашић и Трујић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар