SLS - video: Ne pomaže ni novi trener! Voša razbila Partizan!

Smena trenera na klupi Partizana nije mnogo promenila i u igri tima iz Humske, pa je "zahuktala" Vojvodina odigrala sjajan meč i u uzbudljvom meču slavila rezultatom 3:1 (2:0).

Fudbal 07.08.2016 | 21:30
SLS - video: Ne pomaže ni novi trener! Voša razbila Partizan!
Derbi u Humskoj je opravdao očekivanja!

U najzanimljivijem meču dosadašnjeg dela prvenstva videli smo lep fudbal, mnoštvo šansi, atraktivne poteze, lepe golove i asistencije, a zadovoljniji posle ovog meča biće Nenad Lalatović čija je ekipa nastavila sjajnu seriju pošto je slavila na gostovanju.

Smena trenera na klupi Partizana nije donela mnogo stvarnih promena u igri, iako je Marko Nikolić ukazao šansu nekim igračima koji nisu igrali, pa je njegov drugi mandat na klupi Partizana počeo porazom od njegovog nekadašnjeg kluba, a "agonija" crno-belih, koja traje od početka sezone, produžena je i na peti meč bez pobede.

Vojvodina je sjajna bila u tranziciji i kontrama, pa je već u 6. minutu došla u vođstvo nakon oduzete lopte, pravovremenog pasa i majstorije Dejana Melega, a već nakon pola sata prednost je duplirana preko Paločevića.

Valeri Božinov je postigao prvi gol za Partizan iz igre nakon 450 minuta "golgeterske krize" njegovog tima, ali je to bilo nedovoljno za preokret, pošto je Miloš Trifunović u 76. minutu postavio konačan rezultat.

PARTIZAN – VOJVODINA 1:3 (0:2)

Loš početak za "valjak" još uvek traje.

Crno-beli su i pod novim trenerom Markom Nikoliće, koji je doduše promovisan tek u četvrtak, odigrali još jednu bledu partiju. Za razliku od nekih prethodnih mečeva stvorili su više šansi, ali su i ovoga puta bili neprecizni u završnici. Trener Lalatović je pred meč rekao da njegov tim dolazi da "se nadigrava sa Partizanom", a i uspeli su u toj nameri pošto su nadigrali rivala.

Marko Nikolić nije imao mnogo vremena za rad sa ekipom, a napravio je dve izmene u odnosu na sastav koji smo navikli kod Ivana Tomića, pa su Alen Stevanović i Gregor Balažic počeli meč.

Već u 6. minutu gosti dolaze do gola.

Presečena lopta Kovačevića, odlična saradnja Paločevića i Melega, a kapiten Vojvodine je nakon lepog driblinga lobovao čitavu odbranu Partizana. Preuzeo je domaćin tada inicijativu i došao do stative preko Božinova, a novu loptu na sredini terena sada je u gol pretvorio Paločević.

"Lale" su na ovom meču stvorile veliki broj prilika. Dejan Meleg je briljirao na sredini terena, a Nikola Trujić, kasnije Miloš Trifunović, sjajno su se ubacivali iza leđa odbrane Partizana koja je u skoro svakoj takvoj situaciji - kasnila.



To je naročito bilo izraženo nakon izlaska Evertona Luiza, na isteku sat vremena igre, a iako je Partizan nakon toga uspeo da postigne gol, preko Božinova, omogućio je Vojvodini da stvori i veći broj kontranapada. Nakon nekoliko promašaja, od kojih je najupečatljivi onaj Miloša Trifunovića koji je promašio čitav gol, isti igrač je iskoristio pas Trujića i postavio konačnih 3:1.

Pomoćne sudije nisu bile na visini zadatka na ovom meču, pa smo tako zabeležili po jednu ili dve sumnjive situaciju na obe strane.

PARTIZAN: Šaranov - Vulićević, Gogua, Balažic, Bogosavac - Everton (Leonardo), Brašanac - Mihajlović (Đurđić), Stevanović (Ilić), Radović - Božinov.

VOJVODINA: Kordić - Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić - Mićić, Paločević (Trifunović), Meleg (Zličić) - Babić (Jovančić), Malbašić i Trujić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar