ОИ - Бобана Величковић искрена: Трема је учинила своје!

Српска стрелкиња о учешћу у финалу Олимпијских игара у Рију.

Остали спортови 08.08.2016 | 08:15
ОИ - Бобана Величковић искрена: Трема је учинила своје!
Бобана Величковић је пласманом у финале Олимпијских игара у Рију испунила свој циљ, међутим, када се већ нашла међу осам најбољих на свету, родила се и нада за медаљу.

Нажалост, после лошег старта, није успела више од седмог места у дисциплини 10 метара ваздушним пиштољем.

"Нисам се најбоље снашла у првих шест хитаца. Трема је била превелика, рука је дрхтала. Када сам се смирила, све је дошло на своје. Последња четири хица је све дошло на своје, показала сам шта и колико могу, али је то било недовољно јер сам већ имала велики заостатак", признала је Величковићева новинарима у Рио де Жанеиру.

Репрезентативка Србије је казала да јој је пре такмичења циљ био финале, али да су апетити порасли уласком међу осам најбољих.

"Очекивала сам финале, што ми је и био циљ, али су очекивања другачија када уђеш у то финале",казала је српска стрелкиња.

Поред ње, од српских стрелаца учествовала је и Зорана Аруновић која је заузела 11. место и није прошла квалификације.

Величковићева и Аруновићева ће у Рију учествовати и у дисциплини 25 метара малокалибарским пиштољем, која је на програму у уторак.

"Даћу све од себе, као и на ваздушном. Сигурна сам да ћемо и Зорана и ја дати све од себе, па можда буде још неко финале, за почетак. Финале је први циљ, а када уђемо у финале онда је циљ медаља", рекла је Бобана Величковић и потом свим српским стрелцима и осталим спортистима пожелела много финала и медаља.

Њено финале било је прво за Србију у Рију.

Извор: БЕТА

Коментари / 0

Оставите коментар