Јуве га платио богатство, а он се угојио!

Најскупље појачање у историји Јувентуса, Аргентинац Гонзало Игуаин, добро се "запустио" током летње паузе и чини се да је набацио неколико килограма. Навијачи бесни.

Фудбал 09.08.2016 | 16:00
Јуве га платио богатство, а он се угојио!
Гонзало Игуаин је овог лета постао најскупљи фудбалер у историји Јувентуса.

"Торинези" су одлучили да за нову "деветку" Наполију плате чак 90 милиона евра.

Навијачи Јувентуса нису нарочито били задовољни што је њихов клуб толики новац потрошио на 29-годишњака, а нарочито су били незадовољни када су га по први пут угледали у дресу свог омиљеног клуба.

Он је у недељу дебитовао за Јуве против Вест Хема, а у мечу који је италијански клуб добио резултатом 3:2, али без конкретног учинка. Оно што је засметало навијачима, који су своје незадовољство за сада изразили на друштвеним мрежама, јесте то што је Гонзало Игуаин, судећи по фотографијама, био баш "опуштен" током лета док је чекао трансфер из Наполија.

Стрелац 36 голова у Серији А прошле сезоне током лета је играо и Копа Америка за Аргентину, али је након тога био на "дужем одмору" и успут је "набацио" неколико килограма.

Није први пут да Игуаин "добије стомак" пошто је и зимус председник Наполија Аурелијо де Лаурентис "прозивао" Аргентинца да мора смрша, а чак му је рекао и да на терену изгледа као да носи "циглу у џепу".

Без обзира на то он је био далеко најбољи стрелац прошлогодишњег Калча.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар