Juve ga platio bogatstvo, a on se ugojio!

Najskuplje pojačanje u istoriji Juventusa, Argentinac Gonzalo Iguain, dobro se "zapustio" tokom letnje pauze i čini se da je nabacio nekoliko kilograma. Navijači besni.

Fudbal 09.08.2016 | 16:00
Juve ga platio bogatstvo, a on se ugojio!
Gonzalo Iguain je ovog leta postao najskuplji fudbaler u istoriji Juventusa.

"Torinezi" su odlučili da za novu "devetku" Napoliju plate čak 90 miliona evra.

Navijači Juventusa nisu naročito bili zadovoljni što je njihov klub toliki novac potrošio na 29-godišnjaka, a naročito su bili nezadovoljni kada su ga po prvi put ugledali u dresu svog omiljenog kluba.

On je u nedelju debitovao za Juve protiv Vest Hema, a u meču koji je italijanski klub dobio rezultatom 3:2, ali bez konkretnog učinka. Ono što je zasmetalo navijačima, koji su svoje nezadovoljstvo za sada izrazili na društvenim mrežama, jeste to što je Gonzalo Iguain, sudeći po fotografijama, bio baš "opušten" tokom leta dok je čekao transfer iz Napolija.

Strelac 36 golova u Seriji A prošle sezone tokom leta je igrao i Kopa Amerika za Argentinu, ali je nakon toga bio na "dužem odmoru" i usput je "nabacio" nekoliko kilograma.

Nije prvi put da Iguain "dobije stomak" pošto je i zimus predsednik Napolija Aurelijo de Laurentis "prozivao" Argentinca da mora smrša, a čak mu je rekao i da na terenu izgleda kao da nosi "ciglu u džepu".

Bez obzira na to on je bio daleko najbolji strelac prošlogodišnjeg Kalča.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar